Upcoming Trends

perjantai 05. syyskuun 2014

Trendijuttukollaasi

On kaksi hyvää syytä pysyä ainakin jonkin verran kärryillä siitä, mitä voimakkaita trendejä on tulossa:

  1. On hauskaa olla tietoinen tulevista trendeistä hyvissä ajoin, koska silloin on helpompi kaikessa rauhassa poimia kivoja ajankohtaisia mausteita omaan pukeutumiseensa ja tehdä itselle sopivia sovelluksia trendijutuista.
  2. Mahdollisten vähän kalliimpien ja pitkäaikaisempaan käyttöön ajateltujen vetimien kohdalla on yleensä hyvä olla tietoinen siitä, mihin suuntaan trendipyörä on pyörähtämässä. Eli, jos on vähänkään epävarma, kannattaa poletit satsata sellaiseen tyyliin, jonka tietää olevan ns. nousussa. Näin saadaan garderobiin mahdollisimman pitkäikäisiä kamppeita.

Juuri nyt on oivallinen tilaisuus käydä lukemassa täältä juttu, jossa olen analysoinut Tukholman muotiviikon kaikki näytökset ja karsinut jyvät akanoista. Lopputuloksena on neljä vahvaa trendiä kevät-kesä 2015 -sesongille ja vinkit käyttöön otettavaksi jo nyt! Koko juttu löytyy siis täältä: Neljä trendiä muotiviikoilta.

Tämänkin kollaasin kuvat: Kristian Löveborg


Comments are closed.