Messuasu

keskiviikko 10. syyskuun 2014

Messuasu Minttu 1

Sorry blogihiljaisuus! IFA messut Berliinissä olikin sen verran intensiivinen kokemus, että ne äärimmäisen lyhyet ajat, jotka tuli vietettyä hotellihuoneessa, meni kyllä tiiviisti nukkumisen tai päivään valmistautumisen merkeissä. Lisäksi hotellin wifi toimi miten kuten ja lähinnä aulassa, joten muutamaa Insta-kuvaa lukuunottamatta messupäivät menivät lähinnä off line. Eipä siinä, että mitään erityistä datailuaikaa olisi ollut muutenkaan.

Onneksi pomo sanoi eilen meidän koko tiimille, että tämä keskiviikko otetaan iisisti ja toimistolle ei ole pakko mennä. Olen purkanut pahimman suman työmeileistä, joten nyt rentoudun yhdellä parhaista tuntemistani tavoista: bloggaamalla! :)

Esittelyssä eilinen messuasuni, tosin kotikadulla kuvattuna. Olin ihan ensimmäistä kertaa kyseisillä, käsittääkseni maailman suurimmilla kodinelektroniikkamessuilla. Sen verran on kuitenkin tullut säädettyä erilaisissa häppeningeissä, että tiesin, millaiset kriteerit hyvän asun tulee täyttää.

Messuasu Minttu 2

Ensinnäkin kenkien tulee olla mukavat, hyvin sisäänajetut ja suht matalat. Kymmenen tuntia päivässä jalkojen päällä tekee tehtävänsä, joten ei ole mitään syytä alkaa liian kunnianhimoiseksi ja laittaa niitä kivoja korkoja jalkaan, vaikka ne ensimmäiset kolme tuntia tuntuisikin hyvältä. Tai sitten on syytä ainakin ottaa vaihtokengät mukaan. Lisäksi asussa tulee olla taskuja, mieluiten useita. Puhelin, kulkukortit ja kaikenlaiset muut lippuset ja lappuset pitää saada tungettua johonkin. Messuvieraana on toki ihan ookoo kantaa käsilaukkua, mutta jos on osastolla esittelemässä ja tapaamassa asiakkaita, se näyttää vähän pöhköltä.

Messuasu Minttu 3

Asiallisuus, siisteys, mukavuus ja edustavuus on messuasun tärkeimmät piirteet ainakin itselleni. Lindexin Matthew Williamson -malliston kiva kotelomekko on ihan täydellinen tähän tarkoitukseen. Tykkään hurjasti sinivalkomustasta kuosista ja kaiken nielevistä isoista taskuista. Lisäksi materiaalissa on riittävästi elastaania. Musta jakku lisää asiallisuutta pukuäijien keskellä pyöriessä. Välillä oli kyllä niin kuuma, että tuumasin heittäväni jakun narikkaan, mutta priorisoin sitten kuitenkin virkamiesilmettäni.

Messuasu Minttu 4

Matthew Williamson -mekko on siitäkin hyvä, että kun pitkän messupäivän päätteeksi päädytään illalliselle, olo on selkäosan syvän leikkauksen ansiosta heti hiukan juhlavampi.

Messuasu Minttu 5

 

  • mekko, Matthew Williamson for Lindex
  • jakku, H&M
  • sandaalit, Clarks


4 Responses to “Messuasu”

  1. Kaunis mekko – upea kuosi ja sopii sinulle kuin nakutettu!

  2. Avatar Jonna sanoo:

    Oot ihan todella säkenöivä näissä kuvissa!