Crazy Cat Woman ja uudet silmälasit

keskiviikko 24. syyskuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katsokaa nyt miten tuo pikkuruinen Sailor Moon ei enää ollenkaan ole niin superpieni! Sunshinen rinnalla, joka ei myöskään ole mikään isokokoinen kisuliini, hän on toki vielä ihan pikku sintti, mutta verrattuna siihen rääpäleeseen, joka meille kesällä muutti, on muutos ihan valtava! Hirmuinen terroristi ja pikkutuholainen tämä, sisarussarjansa hiljaisin ja hillityin on. Kaikesta söpöydestään huolimatta!

Oli Sunshinekin pentuna aikamoinen tättähäärä, mutta Sailor Moonista näkee selvästi, että kuusipäisen sisaruskatraan pienimmän on kyllä pitänyt opetella pitämään puoliaan. Vaikka iloinen, ja lievästä väkivaltaisuudestaan huolimatta, hyvin herttainen pentu hän on. Ja ihan niinkuin Peetu sanoi, Sailor Moon näyttää siltä kuin sillä olisi koko ajan ihastuttavan typerän onnellinen hymy karvaisessa nassussaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kissoista tämän päivän asuun, aasinsilloista viis. Tänään annoin ihan täydellisesti periksi sille tosiasialle, että syksy on täällä. Kieltämättä hiukan vielä karvastelee mielessä, että vain muutama päivä sitten, sunnuntaina, kuljin paljain säärin ja lipsut jalassa lähikauppaan. Tuo tapahtui siis juuri ennen sitä iltapäivällä iskenyttä ukkosmyrskyä, jonka jälkeen alkoi syksy.

Pari muuta tottumusta vaativaa asiaa on listalla. Toinen niistä kuuluu sarjaan ”lumi yllätti autoilijat” – eli alkuillan pimeys yllätti bloggaajan. Eilen oli syyspäivän tasaus, joten tänään on ihan liian pimeää kuvata illalla päivän asua? No, tänään oli kyllä poikkeuksellisen pimeä päivä muutenkin. Keskipäivälläkään ei ollut kunnolla valoisaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen totuttelua vaativa asia on aktiivisen päivänasukuvaajan puuttuminen. Karkki kuvaa kyllä mielellään, jos vaan sattuu olemaan paikalla, mutta ihan jokainen päivä ei kuitenkaan nähdä. Täytyy sanoa, että vaikka ennen kuvasin paljonkin asujani itselaukaisimella sisällä kotona, olen tässä viimeisen puolentoista vuoden aikana niin tottunut Peetun kanssa ulkona otettuihin kuviin, että nämä keittiön nurkassa napsaistut otokset tuntuu kyllä vähän laimeilta.

Sen voin sanoa, että jalustan ja kameran kanssa en kyllä yksinäni lähde ulos. On ihan riittävän hassua, kun naapurit kommentoivat ystävällisesti meidän kuvauksia Peetun kanssa tuossa meidän pihamaalla. Käytännössä kaikki meidän päivän asukuvat on otettu joko meidän talon etu- tai takapihalla. Olisihan se aika näky, kun siellä yksin keikistelisin kamera jalustan päällä!

Minttu 24.9.2014 4

Hyviä uutisia: Karkki soitti juuri minuutti sitten ja ilmoitti tulevansa kotiin pitkäksi viikonlopuksi! Näin alkusyksystä opiskelija-asunnoissa on usein ”korridorsfest”, mikä kai suomeksi on noin suunnilleen, että saman kerroksen asukkaat pitävät bileet, joiden keskuksena on kyseisen kerroksen keittiö. Peetulla oli juuri viime lauantaina heidän korridorin bileet ja juuri uudelle paikkakunnalle muuttanut lapsukainen osallistui tietty juhlallisuuksiin (oli kivaa, kaikki lähti jatkoille klo. 23.00 – oli Peetun tiivistelmä illasta). Karkki on sen sijaan oman korridorsfest-aikansa elänyt ja nyt kun kuulemma ilmoitustaululla varoitellaan bileitä perjantaina kerrosta alempana ja lauantaina Karkin omassa kerroksessa, hän ei ole ollenkaan kiinnostunut olemaan paikalla. Viimeisen vuoden lakiopiskelija pakenee hulvatonta biletystä äiskän ja kisujen luokse – ihanaa!

Käytännössä tämä voi tarkoittaa myös sitä, että saan vähän kuvausapua viikonlopun asuihin. Toivottavasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvissa näkyy myös uudet Favopticilta hankkimani silmälasit. Aika huvittavaa muuten, että kun kävin tarkastamassa näköni Favopticilla ennen lasien hankkimista, ihastelin optikon omia laseja niin paljon, että laitoin mallin nimen oikein muistiin. Lappu ei tietenkään ollut mukanani, kun sovittelin laseja Favopticin tilaisuudessa ja valkkasin tilattavat lasit ihan fiilispohjalta. Saman malliset pokat tuli kuitenkin tilattua – vain hiukan eri värisenä kuin mitä optikolla oli.

Muuten tämän päivän toimistoasu ei ole kyllä mitenkään erityisen edustava otos siitä aion-pukeutua-vähän-fiksummin-töihin -sarjasta. Koko oma tiimini on ollut alkuviikon työreissulla Saksassa ja puolet markkinointiosastosta muutenkin kiinni palavereissa etcetera. Eli välillä on ollut melkein yksinäistä (lue: ihanan rauhallista!) meidän uudessa, juuri remontoidussa avokonttorissa. Siihen nähden Filippa K:n cappucinonruskea neulepaita, farkut ja tälle sesongilla ensimmäistä kertaa Dr. Martensit sopivat ihan hyvin päivän kuvioihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  •  neule, Filippa K
  • farkut, H&M
  • kengät, Dr. Martens

EDIT: Mainitaan nyt vielä erikseen, koska tuosta alkuperäisestä jutusta ei ihan selvästi käy ilmi – silmälasit on siis saatu Favopticilta.


2 Responses to “Crazy Cat Woman ja uudet silmälasit”

  1. Avatar Hottentotti sanoo:

    Tosi kivat silmälasit :) Käy sun kasvoille erittäin hyvin, pirteät!