Jumppaa varpaille

sunnuntai 05. lokakuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensin ajattelin, että suuntaan tämän sunnuntai-illan treenivinkin vain korkokenkiä käyttävälle kohderyhmälle. Sitten tajusin, että jalkapöydän ja varpaiden kipuilu on tuttua monille, riippumatta siitä, miten korkeita kenkiä on tapana käyttää.

Jalkapöydän lihaksien surkastuminen on melkoisen tavallista, mutta yksinkertaisilla treenijutuilla on mahdollista pitää homma hanskassa.

Treeni menee näin:

Varvastreeni 2

Istutaan lattialla varpaat paljaana. Sitten rullataan pyyheliina varpaiden avulla ruttuun. Homma toistetaan niin monta kertaa kuin mahdollista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuloksena ei ole näyttäviä lihaksia, mutta toimiva kroppa on kai tärkeämpi. Eikö?

EDIT: pyyheliina, Marimekko, mjukikset H&M ja ihana himmeän hohtava matta nude-kynsilakka Lumene (matt effect, pilvipouta)


4 Responses to “Jumppaa varpaille”

 1. Avatar Maria S. sanoo:

  Tämä harjoite toimii myös penikkataudin lievittämisessä, vaikka onkin äärimmäisen nöyryyttävää puuhaa (varsinkin yleisön edessä). :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kieltämättä varsin pöhkön näköistä puuhaa, mutta tekee kyllä niin hyvää jalkapöydän ja nilkan pienille lihaksille, jotka muuten ovat varsin kovilla! :)

 2. Avatar Miia sanoo:

  Tämä tuli tarpeeseen! Olen viikon verran kärsinyt armottomista kivuista. Syynä yhdet tietyt kengät, jotka ovat tämänhetkiset lempparini. Huoh.

  http://helchic.blogspot.fi/