Jean Paul Gaultier for Lindex

tiistai 07. lokakuun 2014

Aina yritän toppuutella itseäni olemaan vouhkaamatta ketjuputiikkien designer-yhteistyömallistoista, mutta näin siinä kuitenkin käy. Vaikka miten yrittäisin esittää viileää, viimeistään kalkkiviivoilla olen ehtinyt saada yhden jos toisenkinlaista pakkomiellettä.

Huomenna valittuihin Lindex-putiikkeihin tuleva Jean Paul Gaultierin mallisto vilisee designerin signature-tyylejä. Merimiesraitaa, korsettityyliä, tatuointikuoseja ja ihastuttavan leikkisää ja vahvaa tyylittelyä. Eihän niihin voi olla ihastumatta! Kovasti mitään en kyllä tarvitse, mutta sormiharjoitteluna poimin silti parhaat listalleni.

Jean Paul Gaultier for Lindex 1

Ikoninen tötterökorsetti tuntuu melkein pakolliselta hankinnalta. Ikuinen Madonna-fani tuskin voi elää ilman moista? Jostain syystä nimenomaan tämä nude puhuttelee enemmän kuin ehkä monikäyttöisempi musta.

Jean Paul Gaultier for Lindex 2

Vetskarilla boleroksi pätkäistävässä jakussa on klassikon aineksia. Ihan satavarma en ole tuosta vyötärön rynkkylaskostyylistä, mutta toisaalta malli saattaa olla päällä todella kivan näköinen. Antaisi illuusion vyötäröstä meikäläisellekin pötkylälle.

Jean Paul Gaultier for Lindex 3

Reilun kokoinen musta laukku on edelleen hakusessa. Tämä irtoaisi varsin mukavan oloisella summalla ja kunnollisen solkikiinnityksen ansiosta voisin joustaa laukun vetoketjukiinnitysvaatimuksestani. Kiiltonahkaiset raidat (kuinkas muuten!) tuovat kivaa ilmettä.

Jean Paul Gaultier for Lindex 4

Vetskarein ja painonapein pimpattu feikkikietaisuhame on ehkä vähän turhankin kasari tyyliltään, mutta jokin siinä viehättää. Astetta särmempää toimistopukeutumista.

Jean Paul Gaultier for Lindex 5

 

Kaikkein, kaikkein eniten himoan tätä lämpöisen ja ihanan oloista modernia kipparitakkia! Ja jos some-kuhinaan on yhtään luottaminen, en todellakaan ole yksin toiveideni kanssa. Muutama Lindexin myymälä avaa huomenna poikkeuksellisesti ovensa jo kasilta aamulla. Saa nyt nähdä, jos vaikka kykenisi paikalle ennen töihin menoa…

 

Kuvat: Lindex online shop


4 Responses to “Jean Paul Gaultier for Lindex”

 1. Avatar Hottentotti sanoo:

  Omat suosikkini ovat pitkälti samoja kuin sinun, tuo takki varsinkin. Mutta olen pettynyt materiaaleihin, suurin osa vaatteista on polyesteriä ja akryyliä :( taitaa olla etten osta mitään, jos ei joku livenä ihastuta, netin kautta en ainakaan tilaa. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ajattelin mennä tänään töiden jälkeen katsomaan, olisko mitään jäljellä. Muuten olen kanssasi samaa mieltä – materiaalit ovat vähän arveluttavia. Valitettavasti sama homma on ollut suurin ero H&M:n ja Lindexin suunnittelijayhteistöissä ennenkin. Eli Henkalta saa mielestäni yllättävänkin hyviä materiaaleja ja laadukasta työn jälkeä muutenkin, mutta vaikka Lindexinkin jutut on kivan näköisiä, laadussa on enemmän toivomisen varaa. Netistä en itsekään uskalla tilata, koska en ole päässyt näitä etukäteen hypistelemään…

 2. Avatar Emmi L. sanoo:

  Mä kävin ostamassa sen raidallisen neulemekon :) Kävin Jumbon liikkeessä joskus puolen päivän maissa ja siellä oli melkein kaikkea ja kaikkia kokoja jäljellä vielä! Se ihana muhkea kaulaliina olis kanssa houkuttanut, mutta valitettavasti budjetti ei antanut myöten.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Minttu Minttu sanoo:

   Täällä oli ainakin keskustan kaupat ihan tyhjennetty. Yritän ehtiä huomenna töiden jälkeen vielä tuohon mun lähi-”Jumboon”. Siellä oli ainakin viime vuonna aika paljon valikoimaa vielä muutaman päivän jälkeenkin.