Klein Blue for a rainy day

keskiviikko 08. lokakuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parisen viikkoa sitten minimarketin ystiksestä ostamani ”Klein”-sininen toppi on oikeastaan tämän sateisen toimistopäivän asun ainoa juju. Sinisestä on tullut aivan selvästi yksi uusista turvaväreistäni. En nyt kyllä muutenkaan suhtaudu enää yhtä karsastaen ”oikeisiin” väreihin, vaikka musta-valkoinen onkin yleisin ratkaisuni. Oranssit, punaiset, keltaiset ja muut huomiovärit vaativat energistä ja vahvaa oloa, hyvää draivia, tuntuakseen oikealta valinnalta. Sen sijaan sinisen voi pukea päälle myös silloin, kun bad-hair-day ja bad-face-day kohtaa sen verran rankan syyssadepäivän, että junatkin myöhästelevät.

Malliltaan ja materiaaliltaan toppi samanlainen kuin edellisestä ystiksestä hankkimani punainen ja musta. Viimekierroksella tuli muutenkin irroteltua tämänkertaista enemmän. Toppien lisäksi mukaan lähti silloin neuletta ja pusakkaa ja paritkin uudet kengät. Tällä kertaa ostin topin lisäksi vain vähän kimonomallisen mustan kietaisutopin. Nyt mietin kuumeisesti saisiko siitä mitenkään stailattua toimistolle sopivaa – vai olenko taas hairahtunut hankkimaan vain iltakäyttöön soveliaan vaatteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän aamun Metro-lehdessä todettiin, että lokakuu on vuoden kuukausien joukossa vähän epäkuukausi. Loma-aika on kaukana, ei ole mitään erityisiä pyhiä tai ekstra-vapaita, joulua ei vielä oikein kehtaa hehkuttaa eikä edes pikkujoulukausi ala varsinaisesti kuin vasta marraskuun puolella.

Melkein voisin vaipua syysmäiseen synkkyyteen, jos ei 25.10 olisi tulossa Indiedaysin järkkäämää aivan mahtava Inspiration Day ja Indiedays Blog Awards! Kantsii muuten käydä Blog Awards -sivustolla äänestämässä suosikkejaan (itse en ole ehdolla) ensinnäkin, että varmasti inspiroivimmat blogit keräävät voitot ja toisekseen, koska kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi lippupakettia iltajuhlaan. Olisi mahtava tavata, vaikka juuri sinut siellä juhlassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • toppi, minimarket
 • farkut, MTWTFSS
 • jakku, H&M
 • kengät, Vagabond

PS. Keskustan Lindexit oli sen verran käyty tyhjentämässä, etten löytänyt mitään haluamaani omassa koossani. Huomenna aion tehdä vielä täsmäiskun tuohon meidän lähi-ostarille, jossa ainakin viime vuonna oli huomattavasti enemmän kampetta jäljellä vielä monen päivän päästäkin.

PPS. Supersateisen aamun jälkeen iltapäivästä alkoi aurinko paistaa oikein ihanasti! Jei!!


4 Responses to “Klein Blue for a rainy day”

 1. Avatar sr sanoo:

  Täällä puolen merta lokakuu on ihan mahtikuu – Halloween ja Kanadassa vielä Thanksgiving. Lehdet vaihtavat väriään, mutta vielä tarkenee ilman sukkia! Terkut Torontosta!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oi no varmasti!! Ex-anoppi asui aikoinaan Waterloossa ja silloin käytiin Torontossakin muutamat kerrat – tykkäsin todella hurjasti!!

 2. Avatar ansku sanoo:

  Sori myöhäinen kommentointi tähän postaukseen. Kaikki lukemiseen käytetty aika on kohdistunut viime ajat Teemu Selänteen kirjaan joten blogit on jääneet taka-alalle hetkellisesti :) Aivan mahtava sulla toi sininen väri, sopii tosi hyvin!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitti Ansku! Tarviikin ottaa tuo Selänteen kirja lukulistalle heti Zlatanin kirjan jälkeen! :)