Päätös on tehty!

torstai 09. lokakuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oijoijoijoi! Mitähän ihmettä siellä ihanassa laatikossa mahtaa olla!?

No, tyypilliseen muotiblogityyliin en ajatellut tehdä pelkkää tiiseri-postausta luksuslaatikkoa esitellen, vaikka sellaisiinkin olen tainnut pitkän blogiurani aikana sortua. Ei, paljastan tässä heti viimeisimmän shoppailusaaliini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama viikko sitten mietin kuumeisesti, että hankkisinko seuraaviksi city-sneakerseiksi Niken Air Max 90:t vai Air Force 1:t. Ehdin jo tehdä päätöksen itselleni tyypilliseen tapaan kumpaankin suuntaan, mutta lopulta mustat Air Force 1:t veivät voiton. Ja kyllä ne vain onkin makeet – tykkään tosi paljon!

Päätökseen vaikutti ehkä eniten se, että halusin nyt ihan kokonaan mustat tossut. Ja vaikka mustat Air Max 90:t onkin tosi hienot, niiden pohjassa on kuitenkin vähän valkoista. Lisäksi Air Max 90:en malli on mielestäni paremmin edukseen jonkun kivan väriyhdistelmän kanssa. Taisin tehdä sellaisen alustavan päätöksen, että hankin kyseisen mallin jossain suloisessa sävyssä sitten keväämmällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klassikkomalli Air Force 1 on päältä kokonaan nahkaa, mistä isot pisteet. Rouheansporttista ilmettä antaa puolikorkea varsi ja tarranauhakiinnitys (!!) varressa. Ihastuin myös tuohon pikkuiseen, nauhoitukseen kiinnitettyyn metallilaattaan, jossa lukee AF1. Joskus se on pienistä asioista kiinni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainoa ongelma uusien tossujen kanssa on se, että jo viime talvisesongilla herännyt nahkahousukuume on jälleen kovenemassa. Ajatelkaas, miten kivat Air Force 1:t olisivat nätisti leikattujen kapeiden nahkahousujen kanssa. Enkä nyt siis tosiaankaan tarkoita mitään nahantapaisesta materiaalista valmistettuja legginsejä vaan ihan kunnollisia, esim. pillifarkkujen mallisia aidosta nahasta tehtyjä housuja. Siihen sitten vielä lisäksi joku, vaikka nuden tai haalean pastellin sävyinen ovesize mohairneule… Olisi kuulkas kivan näköinen!


Kirjoittanut Minttu KLO 13:34 Kommentit pois päältä artikkelissa Päätös on tehty!

TUNNISTEET: , ,

 

Comments are closed.