Pukeudu pinkkiin -päivän asu

lauantai 11. lokakuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä nyt vihdoin eilisen ”pukeudu pinkkiin” -päivän asuni. Tavoitteena oli postata kuvat jo eilen, mutta sitten kävi klassisesti. Ajattelin nauttia iltapalan kanssa jakson ”How I met your mother” -sarjaa ja ryhtyä sen jälkeen tietsahommiin. Yhtäkkiä hoksasin, että kello käy jo puoliyötä ja on ihan pakko painua pehkuihin… Toimistolla viime viikko oli aika haastava työsuhdeilmapiirillisessä mielessä ja tunsin, että tarvitsen jotain kevyttä hömppää, joka vie ajatukset muualle. Varsinaisesti en kyllä ole mitenkään hurjan ylpeä taipumuksestani unohtua tuntikausiksi Netflixiin (enkä kyllä siitäkään, että yksin ollessani useimmiten syön tietokone kaverinani…), mutta voisihan sitä olla huonompiakin tapoja rentoutua.

Tänään olen sitten ollut vähän reippaampi ja etsinyt tasapainoa sekä liikkumalla mielettömän ihanassa aurinkoisen kirpeässä syyssäässä ja tekemällä kotihommia. Arki-illat on niin lyhyitä, että en enää edes unelmoi, että ehtisin pyykätä, siivota tai edes tiskata. Kunhan nyt jonkunlainen kauhun (järjestyksen) tasapaino pysyy, olen tyytyväinen. Viikonloppuisin tulee jotenkin puhdistava ja hyvä olo, kun on saanut kaiken taas puhtaaksi ja paikoilleen. Aika villiä elämää täällä Tukholmassa – haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavaksi pitäisi vielä laittaa parveke syyskuntoon. Syksy on ollut tähän asti niin lämmin ja aurinkoinen, että kesäkukat ovat voineet varsin hyvin. Löysin jopa pari kypsää metsämansikkaa tänään! Nyt tuntuu kuitenkin, että olisi korkea aika kerätä aikansa eläneet kasvit pois ja valmistautua talven tuloon. Olisi vielä hyvää aikaa nauttia syyskukkien väriloistosta – ainakin mikäli säätiedotuksiin on luottaminen.

Eilisen toimistoasun pinkistä osuudesta vastasi kynsien lisäksi vain By Malene Birgerin huivi. Toisaalta se on niin näyttävä, että enempi vaaleanpunainen olisi kyllä omaan makuuni ollut aivan too much. Hame on ensimmäistä kertaa esittelyssä täällä blogissa. Ostin sen Nelly.comin kesäalesta ja jo silloin ajattelin, että se muodostaisi hauskan kuosiharmonian tuon ihanan huivini kanssa. Kuvio ei toki ole ihan samanlainen, mutta jotenkin nuo vain rimmaa kivasti keskenään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • t-paita, H&M
 • jakku, H&M
 • hame, Vero Moda
 • kengät, Vagabond
 • huivi, By Malene Birger


4 Responses to “Pukeudu pinkkiin -päivän asu”

 1. Avatar Maiju sanoo:

  Kaunis asu ja huivi on ihana. Vaikka mä yleensä pukeudun pinkkiin usein,niin nyt pukeuduin vääränä päivänä. Aamulla tajusin, että olisi ollut pukeudu pinkkiin päivä, mutta en ehtinyt alkaa enää säätämään vaatteita.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos Maiju! Multa on mennyt pinkkiin pukeutumisen teemapäivä tosi monena vuonna ohi, mutta nyt onneksi muistin! :)

 2. Avatar Helen sanoo:

  Näytätpä hyvältä! Raikas kokonaisuus, pinkki piristää!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Tuo ihana syysillan laskevan auringon valo on tekee myös ihmeitä! :)