Nahkavekkari

maanantai 13. lokakuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Satuin hankkimaan itselleni uuden turvavaatteen ihan vahingossa. Parisen viikkoa sitten oltiin Karkin kanssa TopShopissa ja tarkoitus oli vain vähän tutkia tarjontaa ja kenties tehdä löytöjä viime keväisen Kate Moss -malliston loppualeista. Shoppailuillan kunniaksi kaikesta sai -20% alennusta, mikä tietty kannusti vähän tarkempaan vaatetankojen tonkimiseen. Jossain vaiheessa Karkki kysyi, että olen oikeasti etsimässä jotain ja siihen vastasin, että sellainen vähän pidempi musta vekkihame, mielellään jostain hauskasta materiaalista olisi tosi nasta. Karkki osoitti juuri sillä hetkellä ohitse pyyhältävää myyjää ja sanoi, että ai tollanen vai?

No juuri sellaista olin enemmän tai vähemmän aktiivisesti etsinyt koko alkusyksyn. Onneksi myyjän hame oli TopShopista eikä jostain muualta – ja tuplaonneksi niitä oli vielä jäljellä! Pikaisen sovituksen jälkeen hankintaa ei tarvinnut kauaa miettiä, vekkihame oli ihan pakko saada!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siitä, kun ostin tuon hameen ei ole kuin tosiaan noin reilu pari viikkoa, mutta jo nyt tuntuu, että pitäisi varmaan laittaa merkintä kalenteriin aina, kun se on päällä. Pysyisi vähän paremmin jyvällä siitä, että miten usein se on käytössä. Mieluiten pukeutuisin vekkariini vaikka joka päivä!

Vekkihameen materiaali on ihan kohtuullisen mukavasti aidolta nahalta tuntuvaa jotain keinoainetta. Sisäpuolelta se on pehmoinen vähän samaan tapaan kuin hyvät college-neuleet. Tykkään raskaasti laskeutuvista laskoksista aivan hurjasti ja jotenkin liikkeessä helman heilahtelu antaa positiivisessa mielessä emäntämäistä pondusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä myös ensimmäinen in action -esittely uusista Niken Air Force 1 -tennareistani. Nekin on olleet ihan luottamuksen arvoiset, pientä sadettakin kestävät, syyskaverit. Yllättävän lämpimät tosin. Siinä missä Vansit, Karhut ja Conssit voi pitää jalassa koko päivän toimistolla – jos muuten siltä tuntuu – Niket on ihan pakko vaihtaa kevyempiin sisäkenkiin. Toisaalta se on vain hyvä uutinen, viileämpiä ilmoja kohtihan tässä ollaan menossa.

Nahkavekkihameen ja tennareitten rouheutta tasapainottamaan piti laittaa pehmoisin omistamani paita, Arelalizzan 100 % kashmiria oleva neule (saatu blogin kautta) ja taiteellishenkinen kaulakoru. Näin maanantaiset haasteet tuli vastaanotettua kovaa ja pehmeää yhdistelevässä asukokonaisuudessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • neule, Arelalizza
  • hame, TopShop
  • tennarit, Nike


2 Responses to “Nahkavekkari”

  1. Kiva hame – ja jännä kombinaatio tuo tekonahka ja laskokset!

    • Minttu Minttu sanoo:

      Eikö olekin! Ihastuin juuri tuohon mummomaisen mallin ja rokun materiaalin muodostamaan positiiviseen ristiriitaan. :)