Black French manicure

perjantai 24. lokakuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen viihtynt koko syksyn varsin luonnollisissa manikyyreissä. Nyt saa kuitenkin hillityn elegantit nude-sävyt väistyä vähän hurjempien värien tieltä. Lauantain meiningeissä aion edustaa hauska musta glitteriranskis kynsilläni. Nappasin idean sävy-sävyyn toteutetusta ranskalaisesta manikyyristä jo kesällä jostain akkainlehdestä, mutta vasta nyt sain aikaiseksi testata itse toteutusta.

Perinteinen ranskalainen manikyyri tuntuu erittäin haasteelliselta toteuttaa siististi kotona. Glitteriversio on huomattavasti helpompi, koska kärjen ei ole pakko olla ihan supertasainen. Lisäksi saman sävyn käyttäminen antaa anteeksi pienet töyssyt kaaressa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musta manikyyrini pääsee edustamaan Blogger’s Inspiration Day ja Inspiration Blog Awards -tapahtumiin. Erittäin mainiosti sama tyyli sopii myös nyt niin ajankohtaisiin Halloween-juttuihin.

Black French 3

Käyttämäni tuotteet:

  • Ciaté, underwear (aluslakka)
  • Essie, licorice (perusväri)
  • L’Oréal, black diamond (kärjet)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musta kynsilakka on itsekseen varsin sofistikoitunut, mutta helposti aika kovan näköinen. Glitterikärkien vaikutuksesta manikyyristä tulee paljon leikkisämpi ja hauskempi, vaikka mustan sävyn dramaattisuus säilyykin. Bonuksena vielä se, että kynnenkärkien lohkeilu vähenee selkeästi – kimallelakat kun ovat yleensä aina paljon kestävämpiä!


Comments are closed.