Huomisen Bloggers’ Inspiration Dayn asu

perjantai 24. lokakuu 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niinkuin jo kerroinkin, testailin viime viikonloppuna valmiiksi huomisen asut. Yleensä en kyllä ole kykeneväinen moiseen ennakointiin, mutta nyt oli pikkupakko. Koko viikko on ollut sellaista haipakkaa aamusta iltaan, että hyvä kun on ehtinyt välillä nukkumaan. Edes Mintun parantumattomalla aikaoptimistiasenteella ei voinut jättää pienintäkään tilaa viimehetken asukriiseilylle.

Nappasin siinä sovitellessani asusuunnitelmistani kuvat ihan varmuuden vuoksi – tosin yleensä bloggaritapahtumissa on kyllä hyvät kuvaseinät, joita vasten päivän outfit onkätevä ikuistaa. Luvassa on siis myös illan gaala-asusta otetut kuvat, kunhan nyt vain ehdin jossain välissä tsekata tallentuiko muistikortille ainuttakaan julkaisukelpoista otosta.

Minttu Bloggers Inspiration Day 2

Herätyskelloni soi huomisaamuna klo 4.30 (!!). Heti laskeuduttuani kiirehdin Olympuksen järjestämään kamerakoulutukseen ja sen jälkeen onkin Inspiration Day jo täydessä vauhdissa. En siis ehdi aamulla vaihtamaan missään välissä vaatteita ja luvassa on paljon kulkemista, seisomista, istumista, matkustamista. En mitenkään voi kuvitella kinkeäväni aamulla pikkutunneilla matkaan lähtiessäni päälleni mitään epämukavaa, kiristävää tai muuten hankalaa asua.

Dagmarin seeprahkokuosinen neulemekko (= ei ihan seepra, mutta melkein… :D) on ihanan paksua jerseytä. Se tuntuu jollain tapaa ryhdikkäältä, vaikka onkin supermiellyttävä päällä. Hiukan se on nykyiseen trendi-ilmastoon nähden lyhyt, mutta mielestäni Niket tasapainottavat kokonaisuutta ihan kivasti. Kun yleisilme on vähän sporttinen, helma voi kohota ylemmäksi ilman, että se näyttää tökeröltä.

Tietenkään alkuperäiset suunnitelmat ei säily aivan täysin muuttumattomina… Tajusin aika pian, että en todellakaan saa kaikkea omaisuuttani mahtumaan ajattelemaani ja kuvissa näkyvään Filippa K:n cross-body -laukkuun. En ole vieläkään saanut hankittua mustaa kunnon käsilaukkua, mutta onneksi Karkki oli ihana ja lainasi upeaa Mulberryn hoboaan. Eiköhän siitäkin vielä joku kuva saada otettua. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 •  mekko, Dagmar
 • laukku, Filippa K
 • tennarit, Nike


2 Responses to “Huomisen Bloggers’ Inspiration Dayn asu”

 1. Avatar Misorella sanoo:

  Oli kiva tavata BID:ssä! :)Oli myös hyvä saada asukuvausvinkkejä. Kai sitä täytyy keskittyä seuraamaan, mitä maneereita sitä itsekin toistaa kuvissa. :D Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oli tosiaankin mukava tavata! Täytyy tosiaan yrittää hioa pahempia maneereita pois… Saas nähdä, miten onnistuu. :D