Bloggers’ Inspiration Day

sunnuntai 26. lokakuu 2014

BID2014 1

Niin se vain sujahti vauhdilla ohitse taas tämäkin huikea, kiihkeästi odottamani bloggariviikonloppu. Nyt istun jo taas takaisin omassa sohvannurkassani. Lento meni onneksi kohtuullisen tasaisesti – hiukan ehdin jo jännittää, että onko tiedossa kovaakin rytyytystä, koska Helsingissä oli niin älytön tuuli.

Tässä nyt päällimmäiset fiilikset eilisestä päivätapahtumasta, jonka nimi on kuvaavasti ”Inspiration Day”. Erittäin monenlaista inspiroitumista tuli koettua ja kunhan saan asioita vähän sulateltua, kirjoitan niistä ihan omat postauksensa. Voisin kuvitella, että muitakin kiinnostaa esimerkiksi ammattilaisen vinkit kuvissa poseeraamiseen ja ruoka-annosten valokuvaaminen.

BID2014 2

Ihan ensimmäiseksi meillä oli kamerankäyttökoulutusta Olympus Pen EPL-7 -kameroiden kanssa. Kaikkia hienouksia en ole vielä testannut, mutta jo nyt tuntuu, että tuo kamera on aivan käsittämättömän fantastinen! Kooltaan se on niin pieni, että mahtuu kätsysti melko pieneenkin käsilaukkuun, mutta vääntöä löytyy kuin isossa järkkärissä. Uutta siinä on myös alas kääntyvä näyttö, jonka ansiosta selfieiden ottaminen on entistäkin helpompaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihana Nadja kuvausseinällä. Rakastuin aivan tuohon Nadjan kauniiseen mekkoon. Yleensä syksyllä ei kukkakuosit meikäläiselle iske, mutta tuossa on kyllä niin kivat army-vihreän ja tummanpunaisen sävyt yhdessä valkoisen kanssa.

BID2014 4

Ihanat tarjoilut! Jostain syystä onnistuin taas tälläkin kertaa tajuamaan ruokatarjoilun vasta siinä vaiheessa, kun kaikki melkein oli jo loppunut…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huipputaitava valokuvaaja Mikko Rasila oli opastamassa ja antamassa vinkkejä ruokien kuvaamiseen. Palaan tähän vielä, sillä itse sain todellisia oivalluksia ja erinomaisen hyviä vinkkejä. Aivan loistavaa, että Mikko on myös niin pedagoginen ohjaaja, että tällainen harvapäinen blondikin tajuaa, mistä on kysymys.

BID2014 6

Opettelin drinksujen valmistusta (todella kuuman, tatuoidun) baarimikon opastuksella. Suurkiitokset Jannille oppimisprosessin ikuistamisesta! Harmi, kun en tajunnut ottaa vielä yhteiskuvaa sen baarimikon kanssa.. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omenaa, mangoa ja kuohuviiniä sisältävä raikas drinksu. Tein ihan ite tuollaisen aivan hillittömän hienon koristeenkin. Täytyy sanoa, että tässä vaiheessa kyllä ”opeltakin” meinasi mennä pokka. No, ehkä mun ei kannata haaveilla uran vaihdosta ainakaan vielä näillä taidoilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kansainvälistä suhinaa tilaisuuten toivat ruotsalaisvieraat Fanny Lyckman ja Victoria Törnegren . Herttaisen oloiset huippubloggarit jakoivat bloggausvinkkejä ja kertoilivat suuren suosionsa salaisuuksista.

BID2014 9

Upea Sandra oli myös mukana kertomassa River Islandille suunnittelemasta kenkämallistosta.

BID2014 10

Aino, Janni ja Sara olivat stailaanneet kukin yhden asukokonaisuuden Designer Loungen tuotteilla. Voisin helposti kuvitella käyttäväni niistä mitä tahansa, mutta eniten taisin kuitenkin rakastua Saran toteutukseen. Mutta se on tuo violettipörröinen takki ja laatikkomainen laukku. Me likes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääsin minäkin vähän ”stailaamaan”. Hobbyhallin osastolla oli kiva kilpailu, jossa kymmenessä minuutissa piti tehdä oman näköinen vuode-/makuuhuonekokonaisuus. Halusin stailata pehmoisen boheemin bloggarin pesän. Paljon tyynyjä, myllerretyt peitot, läppäri ja lasi viiniä. Sellaistahan se bloggarin elämä on!

Paljon tosiaan tarttui mukaan muistoja, inspiraatiota ja ihan konkreettista oppia. Kaikkein suurin anti oli kuitenkin bloggarikollegoiden tapaaminen. Miten älyttömän paljon upeita ihmisiä blogimaailmassa onkaan! On suuri kunnia saada tuntea niin hienoja, aitoja, taitavia ja ystävällisiä naisia. Joidenkin kanssa tavattiin ensimmäisen kerran IRL ja joidenkin kanssa ollaan tehty blogimatkaa yhdessä jo vuodesta 2007. Jokainen kohtaaminen on suuri aarre! I’m a one lucky girl.


4 Responses to “Bloggers’ Inspiration Day”

 1. Avatar Katja sanoo:

  Ihania kuvia ja fiiliksiä! Oli kyllä todella mukava päivä eilen. :)

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

 2. Avatar PauMau sanoo:

  Oli tosi kiva tavata ihan ”oikeastikin” :) Mä onnistuin kadottamaan sut siinä tohinassa ja sitten totesin, että päiväbileiden aika alkoi olla ohi. Harmitti, etten edes heippa saanut sanottua. Joten tässä se on: Heippa, nähdään taas :))

  • Minttu Minttu sanoo:

   No oli kyllä niin hurjan mukava tavata! Toivottavasti meidän yhteiskuva onnistui – olen odottanut koko päivän, että ne tulisivat esille! Toivottavasti tosiaan nähdään pian taas – sellaisessa väkitungoksessa kyllä helposti kadottaa toisensa!