Lokakuu lopuillaan?

tiistai 28. lokakuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään ei kyllä olisi mitenkään voinut uskoa, että lokakuu on melkein loppu – lauantaina alkaa marraskuu. Piti katsoa ihan useampi kerta aamulla lämpömittaria ennekuin uskoin, että ulkona tosiaan on kuusitoista astetta lämmintä! Siis kuusitoista. Se tuntuu tähän aikaan vuodesta melkoisen ihanalta. Ja sitten kun päivällä alkoi vielä paistaa aurinko, olisi melkein voinut kuvitella, että sitä olisi vahingossa päätynyt jonnekin lämpimämmille leveysasteille.

No, huomisesta alkaen pitäisi taas kuullemma viiletä, joten kovin pitkään ei näköjään poikkeuslämpimät kelit ole täällä kiusaamassa. Ha ha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätin laittaa tänään vähän kevyemmät kengätkin, kun kerrankin on ihan kunnolla kuivaa. Puolikosteina sataa/ei sada -päivinä käytän mielummin Martenseja tai tennareita, koska niissä pysyy jalat paksuhkon pohjan ansiosta helpommin kuivana. Täysinä sadepäivinä painelen töihin kumpparit jalassa, mutta tänään oli tosiaan kuivan asfaltin ja kevyiden kenkien päivä.

Luonnonvaalea pellavajakku oli oikeastaan matkalla pesukoneen kautta talvisäilöön, mutta tuumasin, että se pääsee nyt vielä kerran ulkoilemaan tällä sesongilla. Kun oli niin kesäinen kelikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • mekko, H&M
 • jakku, Mintun ompelimosta
 • kengät, Vagabond


4 Responses to “Lokakuu lopuillaan?”

 1. Avatar Anne sanoo:

  Voi miten kaunis asu :)

 2. Avatar Sari sanoo:

  Rullasin silmät kiiluen tekstiä nähdäkseni, mistä olet löytänyt noin ihanan pellavajakun. Omatekoinen?! Vau! Olen ihan kade ompelutaidoistasi :) Muutenkin todella kaunis, tyttömäinen asu, just sulle sopiva.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos tosi paljon!! Pitäisi kyllä ryhdistäytyä ja alkaa ommella vähän enemmän – kaapissa olisi jo kankaitakin valmiina odottamassa… :)