Kerran vielä pojat…

torstai 30. lokakuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika ankaraa jumittamista havaittavissa uuden luottohameen kanssa. Näköjään en osaa enää pukeutua sen paremmin juhlaan kuin arkeenkaan ilman nahkavekkariani. Jotenkin tunnen oloni se päällä mukavaksi, hauskalla tavalla tyylikkääksi ja persoonallisella tavalla klassiseksi. Pitäisi varmaan yrittää etsiä joku toinenkin saman tyylinen hame, ettei tuota tule käytettyä ihan täysin puhki.

Mutta kyllä onkin ollut ihania, aurinkoisia syyspäiviä! Jotenkin sitä tuntee olonsa aivan erilaiseksi, iloisemmaksi ja kevyemmäksi, kun päivällä paistaa aurinko – eikä aamullakaan ole ihan pilkkopimeää. Iltaisin olen nyt vihdoin päässyt hyvään teen juomis- ja kynttilöiden polttamisvireeseen. Sekin tuntuu yllättävän mukavalta. Ja kohta saa alkaa tosissaan touhuta joulua – kivaa! (Vaikka jotkut on kyllä näköjään jo aloittaneet joulupukille kirjoittelun…).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakkumaisena asiana tämän päivän asussa on Henkan alesta hankkimani ohut valkoinen mustaruudutettu kauluspaita. Oikeasti se näytti ihan kivalta toimistolla, mutta ulkona oli kuvia otettaessa sen verran kova tuuli, että mikään ei oikein halunnut asettua paikalleen.Tukka silmillä ja paidanhelmat lepattaen – sellaista glamouria tänään.

Huomenna onkin sitten taas jo perjantai – mihin ihmeeseen kaikki viikot menee? Lauantaisen pyhäpäivän johdosta saan taas nauttia siitä ihastuttavasta ruotsalaisesta kummallisuudesta, jonka mukaan perjantaisin, joita seuraa pyhäpäiväksi julistettu lauantai, töitä tehdään vain lounaaseen asti. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin tuo jaksaa ihmetyttää – mutta en toki valita! Puoli päivää töitä ja sen jälkeen voi nauttia muutaman tunnin pidemmästä viikonlopusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • toppi, Mexx
 • paita, H&M
 • hame, TopShop
 • kengät, Vagabond


2 Responses to “Kerran vielä pojat…”

 1. Avatar Anne sanoo:

  ”Jotenkin tunnen oloni se päällä mukavaksi, hauskalla tavalla tyylikkääksi ja persoonallisella tavalla klassiseksi.” Hyvin kiteytetty se, miltä luottoasun tulisikin tuntua ja saada kantajansa tuntemaan. Ja usko pois, siltä se näyttääkin. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitti hurjasti Anne! Salamapäätöksellä (mitä en yleensä tee) hankittu hame on ollut kyllä todellinen luottovaate! :)