Victoria’s Secret Tukholmassa

tiistai 18. marraskuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieni vinkki kaikille Victoria’s Secret -faneille: Tukholmassa on nyt lentokenttämyymälän lisäksi ihan oikea putiikki. Muutama viikko sitten avattu liike sijaitsee cityn kultaisessa shoppailukolmiossa Hamngatanilla Gallerian pääsisäänkäynnin vieressä vastapäätä NK:ta.

Aikaisemmin enkelien maailmaan on päässyt näillä leveysasteilla vain Tukholman ja Göteborgin lentokentillä. Kuulemani mukaan ihan näillä näppäimillä pitäisi myös Viking Linen laivoille aueta oma Victoria’s Secret -myymälä.

Victoria's Secret Stockholm 2

Odotin etukäteen aikas innoissani putiikin aukeamista. Sen piti lehdistä lukemieni ennakkotietojen mukaan olla kooltaan ja valikoimaltaan keskisuuri. En ole ikinä käynyt oikeassa Victoria’s Secretissä, mutta tämän tästä New Yorkissa reissaava ystäväni vannoo täysin heidän rintsikoiden ja bikinien nimeen. Eli toisin sanoen ne sopivat aivan mainiosti myös aikuisen naisen kropalle.

Kuulin juuri jostain, että Victoria’s Secret on suurin yksittäinen alusvaatteiden myyjä Jenkeissä. Sinänsä siis varsin loogista, että valikoimasta löytyy myös muita kuin teinejä ja juuri teini-iästä selvinneitä nuoria naisia kiinnostavia asioita.

Victoria's Secret Stockholm 3

Valitettavasti Tukholman myymälän valikoimaa päätettäessä ei oltu uskottu siihen, että aikuisempi – ja kenties jopa hiukan ostovoimaisempi – asiakaskunta olisi kovin kiinnostunut VS:n rantautumisesta. Valikoimassa on nimittäin vain jonkin verran simppelimpää pikkuhousuosastoa, mutta muuten kaikki hyllyt notkuvat nesessäärejä, tuoksuja, rasvoja etcetera.

Olo oli kuin karkkikaupassa ja suurilla screeneillä pyörivät filmit kuuluisista Victoria’s Secret -näytöksistä vielä vahvistavat intensiivistä sokerihumalaista fiilistä.

Victoria's Secret Stockholm 4

Parit pikkuhousut tuli taas hankittua – perusversiot ovat hinta-laatusuhteeltaan aivan erinomaisia. Muuten en kyllä tuntenut oloani kovin kotoisaksi kaiken pinkin keskellä. Tosin Supersöötti matkalaukku, hilpeän makeat passin kannet ja kultanimikirjaimisesta pikkupussukasta löytyvä monitoimiadapteri sai hetkeksi toivomaan, että heräisin jonain aamuna Travel Barbiena…

Victoria's Secret Stockholm 5

Eli peruspikkareita kummempaa alusvaateosastoa kaipaavien ei kannata vaivautua Tukholman uuteen Victoria’s Secret myymälään. Laukkuja, lompakkoja, meikkipusseja ja kaikkia mahdollisia VS:n kosmetiikkalinjoja himoitsevat sen sijaan tulevat aivan varmasti poistumaan putiikista erittäin tyytyväisinä!


10 Responses to “Victoria’s Secret Tukholmassa”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Moikka! Itse petyin myös kerran karvaasti kun halusin mennä VS:lle ostamaan uudet rintsikat. Olin ostanut muutamat New Yorkista aiemmin ja olivat osoittautuneet todella hyviksi. Kauppaan päästyäni huomasin, että oli täynnä vain oheistuotteita. Selvitin sitten, että tämä on osa Victoria´s Secretin entry-strategiaa; ensin tullessa uudelle markkina-alueelle myydään näitä oheistuotteita ja tutustutetaan kuluttajat brändiin. Eli ehkä Tukholmankin valikoimaan jossain vaiheessa tulee myös ne muut alusvaatteet.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Toivon tosiaan, että näin olisi! Olen kuullut tosi paljon hyvää juuri rintsikoista (ja bikineistä).

 2. Avatar Emmi L. sanoo:

  Mä rakastan VS:ää Jenkeissä :D Ostin viime reissulla seitsemät alushousut 25 dollarilla, eli tulee halvemmaksi kun täältä ostaa H&M:ltä. Parilla dollarilla saa myös noita rasvoja ja muita sieltä siksi tää tuntuu ihan riistolta täällä :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 3. Avatar hapsu sanoo:

  Millaisia hintoja tuolla oli? Lentokentällähän esim. Fantasy-tuotteet on siinä 120-150 kr paikkeilla, entäs tuolla? :-)

  • Minttu Minttu sanoo:

   En kyllä katsonut muita hintoja, mutta pikkuhousut on ihan samanhintaiset kuin lentokentälläkin.

 4. Avatar :)) sanoo:

  Olen juuri lähtemässä Tukholmaan..
  Mietin itse pari viikkoa sitten onko Tukholmassa kenties Victoria Secrettiä?
  Onneksi sain blogistasi vastauksen:)
  Kiitos!

 5. Avatar lale-mari Kapuci sanoo:

  loistava apu kiitos