Bloggarin pehmoinen pesä

torstai 20. marraskuu 2014

Hobby Hall stailaus 1

Hobby Hall oli mukana Bloggers’ Inspiration Dayn tapahtumissa muutama viikko sitten. Heidän osastollaan oli aivan mielettömän kiva haaste, jossa bloggarit sai stailata mielensä mukaisen makuuhuoneen 10 minuutin aikana. Halusin osallistua, tietenkin, vaikka en todellakaan ole mikään suuri sisustusihminen.

Itselleni mukavuus ja toimivuus on aina ykkössijalla, vaikka visuaalisena ihmisenä toki mieluiten haluaisin, että kaikki olisi silti kaunista. Yllä olevassa kuvassa näkyy, mitä sain kymmenessä minuutissa aikaiseksi. Tavoitteena oli muhkea ja kutsuva bloggarin pesä, sänky, jossa ei vain nukuta ja loikoilla vaan myös vietetään puoli elämää nauttien ja omia juttuja hommaillen.

Näkee kyllä, että en ole mikään sisustusammattilainen, sillä vaikka pöyheä ja kutsuva sotkuisuus olikin tavoitteena, olisin silti halunnut peittää sängyn patjat näkyvistä. Kotona meillä on kaikissa sängyissä helmalakanat, joten en tullut tuota ajatelleeksi ennenkuin näin kuvat… Oh well.

Hobby Hall stailaus 2

Stailaukseen oli käytettävissä runsas valikoima Hobby Hallin sisustustekstiilejä. Rakastuin ihan täysillä noihin harmaaruudullisiin flanellilakanoihin – niin täydellisen pehmeän ihanat talvilakanat kuin vain voi olla! Flanellin kaverina puhtaan harmaata pellavaa. Tyynyvuoresta halusin runsaan, mutta sävyiltään hillityn ja koska tykkään ristiriidoista, yölampun virkaa sai luvan toimittaa moderni kaksihaarainen pompulalamppu.

Ajatukseni oli, että sänkystailaus henkisi ei-mitään-aikaa – eli siis kuva voisi olla otettu ihan yhtä hyvin melkein mihin aikaan tahansa päivästä ja lähestulkoon mihin vuodenaikaan tahansa. Tosin flanellilakanat ovat ehkä jopa täällä keskikesällä vähän too much, mutta pellava kyllä toimii kesät, talvet – samoin muhkeana kutsuva sänky!  Koristelin kokonaisuuden vielä viinilasilla (Bloggers’ Inspiration Dayn tarjoiluja – ei siis Hobby Hallin lasi), ihanalla Iittalan kahvikupilla, tuikkulyhdyllä ja avoimella tietokoneella (Mac Book Pro, stylistin oma, niinkuin sanonta kuuluu.. :D).

Hobby Hall stailaus 3

Supersisustusstailaaja polleana luomuksensa edessä! No ei vais, oli tosi hauskaa ja mielestäni makuunurkkauksesta tuli aika pitkälle juuri sellainen, mitä ajattelinkin – ja hyvin näköiseni. Tosin sen jälkeen, kun näin tottuneempien sisustajien toteutuksia, olisin halunnut mennä tekemään monta asiaa uusiksi.

Mikäli sisustushommat kiinnostaa, kantsii käydä Indiedaysin ja Hobby Hallin yhteisellä kampanjasivulla. Siellä voi nähdä kaikkien muidenkin haasteeseen osallistuneiden makuuhuonestailaukset. Lisäksi sivustolla on menossa ihana arvonta, jossa haluamaansa stailausta kommentoimalla osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa ihanan palkinnon: Koodin flanelliruutupussilakanasetti + flanellialuslakana kahdelle ja kaksi Iittalan Taika-mukia, arvo 117,70 €.

Elikkä kampanjasivusto löytyy siis täältä – ja täytyy sanoa, että olen ihan ällikällä päähän lyöty, koska niin monet ovat tykänneet Mintun pehmoiseksi myllätystä makuuhuoneesta! 

Kuvat: Kilpinen Toni


2 Responses to “Bloggarin pehmoinen pesä”

  1. Avatar lahtiska sanoo:

    Ehdottomasti kutsuvimman näköinen petaus! Monen kovin samanlaisen joukosta tämä erottuu – ja mielestäni edukseen :)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Kiitoksia Lahtiska! Tekstistä löytyy linkki varsinaiseen kilpailuun, kannattaa jättää kommentti myös sinne, niin osallistut arvontaan! :)