Selected Brands Sample Sale

perjantai 21. marraskuun 2014

Selected Brands AW14

Tässä vinkki ystiksestä, joka aikaisempina vuosina on ollut aivan tosi huippu! Mukana on paljon hyviä merkkejä (logot näkyy kuvassa), valikoimaa on paljon (eli ei ole pakko olla heti ovienaukaisuhetkellä paikalla) ja hinnat ovat hyvinkin kohillaan. Eniten valikoimaa löytyy mallikoossa, mutta aina on löynyt paljon kaikkea kivaa myös meille normaaleille. Suurin harmistus on ehkä se, että Paul Smithin kengistä 90 % on itselleni aavistuksen liian pientä kokoa 37.

Selected Brands sample sale on siis ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona klo 11.00 – 20.00 osoitteessa Tulegatan 39. Lähin t-bana-asema on joko Odenplan (vihreä linja) tai Tekniska Högskolan (punainen linja). Sekä kortit että käteinen käy maksuvälineenä.


Comments are closed.