Tasan kuukausi jouluaattoon!

maanantai 24. marraskuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”2009 soitti ja halusi päivän asukuvansa takaisin”… Vai mitä sanotte näistä marraskuun maanantaisessa pimeydessä eteisessä otetuista kuvista!? Itselleni tuli ainakin voimakkaat flasbackit neljän-viiden vuoden takaiseen meininkiin. Tosin Olympuksesta löytyy aika oleellisesti paljon enemmän vääntöä kuin sen aikaisesta bloggari-suosikista, IXUS-pokkarikamerasta.

Kuinkahan mones maanantai tänään oli, että en voinut kuvitellakaan laittavani päälle mitään muuta kuin luottonahkavekkarini? Tuntuu, että etenkin juuri maanantaisin se on kertakaikkiaan pakko saada päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä kertaa laitoin hameen kaveriksi poninkarvaiset Pistolit ja maitokaakaon värisen puuvillaneulepoolon. Hiukan alkoi hirvittää armaitten kenkieni puolesta tänään päivällä, kun puolilta päivin alkanut aivan tolkuton rankkasade ei osoittanut minkäänlaisia laantumisen merkkejä. Aamulla oli vielä ihan ookoo keli ja eilen täällä jopa paistoi vähän aurinko päivällä, joten en uskonut, että sää voi muuttua niin älyttömäksi.

Onneksi kävi tosi huippu tsägä ja täällä samalla suunnalla asuva pomoni oli kerrankin lähdössä samoihin aikoihin kotiin. Sain pummittua kyydin, mikä tarkoitti, että kengät säilyivät kuivina (puuuh!) ja sain samalla tuotua kotiin pari töiden kautta hankkimaani isokokoista joululahjaa. Win-win – paitsi että tällä kertaa se on sekä win että win mulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pientä syysväsymystä/-haluttomuutta ja -masistelua on edelleenkin ilmassa, mutta huomaan aivan selvästi itsestäni, että lähestyvä joulu piristää aivan hurjasti. Tosin oma jouluni alkaa jo 19. päivä, kun Peetu tulee kotiin. Ja sehän on jo niin pian! Melkein joka vuosi käy juuri näin, että syksy tuntuu pimeältä ja loppumattoman pitkältä. Sitten yhtäkkiä tajuaa, että itseasiassa jouluun ei ole enää muuta kuin muutama hassu viikko, joka nippanappa riittää kaikkiin tulossa oleviin pikkujouluihin, glögitilaisuuksiin ja muuhun adventtiajan hulinaan!

Joulukuusen ostamisen kanssa ei silti vielä taida olla kiire… :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • neulepaita, Filippa K
 • hame, TopShop
 • kengät, Acne


4 Responses to “Tasan kuukausi jouluaattoon!”

 1. Avatar Reetta_E sanoo:

  Oi, tuo hame on kyllä aivan ihana. Varmasti jokaisen tylsän maanantain pelastaja! :)

  http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

 2. Avatar Ainoa798 sanoo:

  Moi! Hame on iiihana! Ainoastaan paidan hautaisin kaapin perälle ;D.. Jotenkin saa ylävartalosi näyttämään tosi isolta. En tiedä onko koko liian iso vai väri vaalea vai materiaali paksu tms. No mutta hame pelastaa kyllä kaiken!

  • Minttu Minttu sanoo:

   O-ou!! Ja mä kun niin tykkään tuosta neuleesta! :D :D Täytyy yrittää stailata se vähän vähemmän pötkyläksi… :P