Joululahjat – check!

maanantai 01. joulukuun 2014

Muistatteko, kun vinkkasin, että nettishoppailu on hyvä keino vähentää jouluvalmisteluihin aina joskus liittyvää stressiä?  No arvatkaapas, miten innoissani olin, kun kuulin, että pääsin mukaan Indiedaysin ja varsin uuden nettikaupan Coolstuffin yhteistyökampanjaan. (Postauksen lopussa on ihana arvonta, jos et jaksa lukea kaikkia Mintun jouluhöpinöitä :) ..)

Meidän perheessä on aina ollut tapana, että lapset saavat useampia paketteja jouluaattona. Useimmiten ne on kautta vuosien sisältänyt jotain, mitä tytöt olisivat muutenkin saanut: uuden talvihaalarin, toppahanskat tai villapaidan. Lisäksi on sitten ollut yksi tai kaksi pakettia, jossa on ollut jotain kivaa – yleensä lelu toivelistalta.

Aikuisille on myös aina paketti tai pari. Lapsistakin on mukavaa, että myös aikuiset saavat lahjoja – ja itse olen sitä mieltä, että on myös hyvää kasvatusta, kun kaikki huomio ei ole koko ajan lapsissa edes jouluaattona. Aikuisten pakettien sisältö on yleensä ennemminkin kekseliästä kuin jotain kovin juhlallista tai arvokasta. Idearikkaus saattaa kuitenkin tehdä jouluvalmistelujen keskellä varsinaisen katoamistempun ja silloin on loistavaa, että on olemassa Coolstuffin kaltaisia nettikauppoja, joista voi todella helposti löytää persoonallisia ja hauskoja lahjoja koko perheelle.

Nyt spoiler-varoitus teille, joilla on ollut tapana saada Minttu-nimisen tontun antama lahja – kannattaa lopettaa postauksen lukeminen, sillä seuraavaksi paljastuu pakettien sisällöt! En kerro kuka saa mitäkin, mutta uskon, että kaikki kyllä tunnistaa itsensä.

Coolstuff 1

Coolstuff-nettiputiikissa ei ole, nimestä ja ensivaikutelmasta huolimatta, vain kaikkea hassua tv-shop-rompetta, vaan myös ihan monenlaista kunnon kamaa. Ruotsalaisvalmisteinen, eurooppalaisella ”Red Dot” -design-merkillä palkittu Veggie Twister on yksi näistä. 29,90 € hintaisen vihannesleikkurin avulla voi salaatin (tai vaikka voileipäkakun!) koristella henkäyksenohuella kurkkuhörselöllä. Leikkurin toinen pää muuttaa kesäkurpitsan ja muut vihannekset spagetiksi. Ihana härveli!

Tämän löytää joulupaketistaan meidän porukan kokeilevan kasviskeittiön kannattaja. Tuskin maltan odottaa kutsua kesäkurpitsapastapäivälliselle!

Coolstuff 2

Toinen design-palkittu juttu, mihin törmäsin Coolstuff-putiikissa on älyttömän kätsy Spork lusikka-veitsi-haarukka. Olen jo pitkään miettinyt, että tuo jos mikä, olisi täydellinen lahja meidän pääosin enemmän tai vähemmän tien päällä aikaa viettävälle porukallemme. Opiskelijan välipala yliopistolla, office-rotan lounas tietokoneen ääressä ja eläkeläisen tauko puistossa – koko meidän alituiseen liikekannalla oleva porukka kertakaikkiaan tarvitsee kätevän, kevyen lusikka-haarukka -tsydeemin, jossa haarukan reunassa on vielä varsin tehokas sahalaitainen pieni veitsi.

2,90 € hintainen Spork on juuri sellainen edullinen, mutta tarpeellinen ja oivaltava lahja, jonka mielellään pistää joulupakettiin varsinkin aikuisille, mutta myös aikuisille (tai partiolaisille) lapsille. Ja niinkuin kuvasta näkyy, tänä jouluna aika moni löytää monitoimivehkeen paketistaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isäni rakasti saada ja antaa kaikenlaisia pieniä pähkinöitä joululahjaksi. Hän olisi aivan varmasti rakastanut näitä metallisia arvoituksia. Isä ei ole enää täällä meidän kanssa joulua viettämässä, mutta tiedän ainakin yhden, joka on samanhenkinen ja varmasti ilahtuu saadessaan pienet probleemit ratkotavaksi joulunpyhinä.

Dekkarit ja muut kirjat on meilläkin ihan perinne joululahjarintamalla – erilaiset lautapelit samoin. Yksinään ratkottavat pulmat ovat vähän molempia: jotain mitä voi ratkoa yksin, mutta joiden ratkaisusta voi keskustella myös muiden kanssa. Coolstuff-putiikista löytyy aika paljon erilaisia pelejä yms. Jo pelkästään metallisia pulmia (á 3,90) on useampia erilaisia.

Coolstuff 4

Okei – tämä menee hiukan tv-shopin puolelle, mutta miten älyttömän hauskoja nämä purkissa kasvatetut chilit vaan on!? Niinkuin näkyy, onnellisia tulevia super-tulisen chilin kasvattajia löytyy joulupöytämme äärestä kolme. Lahjat tulevat osoitteisiin, joissa välttämättä ei ole kovin suurta huonekasviosaamista, mutta sitäkin suurempi rakkaus tuohon tuliseen mausteystäväämme.

Coolstuff-putiikissa on tarjolla kolmea eri vahvuutta kotona kasvatettavia chilejä. Valkkasin omiin paketteihini keskimmäistä – Scorpion Pepper -nimeltään. Täytyy toivoa, että ainakin muutama chili päätyy burritoihin asti, vaikka hinta 8,90 € ei nyt mikään ihan ylisuolainen olekaan.

Coolstuff 5

Maailmanmatkaajia löytyy porukastamme useampia, mutta yhdelle heistä lähtee joulupukin pakettiin kertakaikkiaan mainio, vesitiivis Cash Tash -turvakukkaro. Avaimenperäpidikkeellä varustettu minilompakko on tarkoitettu sellaisia tilanteita varten, kun kipeästi tarvitsee käteistä, mutta automaattia ei ole mailla eikä halmeilla. Tai, jos sattuu olemaan matkoilla ja käteisvarannot hupenevat yllättäen.

Pieneen CashStash-kapseliin menee yksi seteli, jolla voi olla iso merkitys kriittisessä tilanteessa. 8,90 € hintaiselle turvakukkarolle olisi kyllä varmsti käyttöä muillakin, mutta nyt se päätyy yhden perheen globe trotterin pakettiin.

Coolstuff 6Bag in Box in a Bag – vai miten se nyt meni? Jälleen kerran tuote, jolle varmaankin olisi käyttöä ihan kellä tahansa meidän joulun viettoon osallistuvista. Kuitenkin yksi meistä on innokkain piknikkien järjestäjä ja spontaanien ulkoilmabrunssien ideoia. Hänelle lähtee superkätevä, napakasti yhden bag-in-boxin nielevä olkahihnalla ja lisätaskulla varustettu kylmälaukku. 18,90 € hinnalla mukavuutta ja ihanasti viilennettyä retkeilyviiniä – toivottavasti minut kutsutaan piknikille mukaan!

Tässä oli siis omat joululahjashoppailuni. Jos itselleni jotain toivoisin, niin ehkä kaikkein eniten aitoa Polaroid-kameraa tai aivan ältsihienoa kissa-seinäkelloa. Mikäli lahjojen ideointi aiheuttaa päänvaivaa, Coolstuff-putiikista löytyy myös apuväline lahjavalintaan. Ihan pakko on tässä vielä vinkata, että täällä meillä Ruotsissa on ”vuoden joululahjaksi” valittu aktiviteettiranneke (don’t ask) ja niitä näyttäisi löytyvän useitakin erilaisia Coolstuffin nettikaupasta.

Ja jos jotakuta arveluttaa heidän toimitusvarmuus tms. niin ainakin itse sain tilausvahvistuksen heti välittömästi, sitten jonkun toisen vahvistuksen (että tuotteet on pakattavana varastolla) ja sitten, että ne ovat matkalla, Muistaakseni sain vielä jotain muitakin viestejä, mutta koska koko toimitus tuli vajaassa kahdessa vuorokaudessa, en kovin ehtinyt kiinnittämään niihin huomiota. Eli todella hyvää ja nopeaa palvelua. Tavarat oli lisäksi pakattu suorastaan yltiö-turvallisesti, että vain mikään ei menisi rikki.

Coolstuff vaikuttaa aikas ihanalta ja inspiroivalta joululahjashoppailupaikalta, eikö vain? Nyt on aivan mahtava tilaisuus voittaa peräti 100 euroa shoppailurahaa Coolstuff-putiikkiin. Osallistu arvontaan:

 1. Kommentoi tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä olisi lahjatoiveesi Coolstuff-nettiputiikin valikoimasta. Laita linkki tuotteeseen vastauksessasi.
 2. Ilmoita vastauksen yhteydessä voimassa oleva sähköposti (= jota luet säännöllisesti), johon voin olla yhteydessä voiton osuessa kohdalle.
 3. Viimeinen hetki osallistua arvontaan on sunnuntaina 7.12.2014 klo 19.00. Kantsii toimia sitä ennen…

Nyt äkkiä linkkejä selaamaan ja voittamaan joululahjarahaa peräti 100 euroa!


125 Responses to “Joululahjat – check!”

 1. Avatar Tiia_s sanoo:

  Oi oi mitä lahjaideoita tuolta nettikaupasta löytykään. Itselle tai äidille hankkisin tuon Snug Rug-fleecehuovan ja poikaystävälle ehdottomasti tuon Jedi kylpytakin. :D

 2. Avatar Sara sanoo:

  Mielestäni aktiivisuusranneke olisi sekä hauska että hyödyllinen joululahja (:
  http://www.coolstuff.fi/Garmin-Vivofit–aktiivisuusranneke

 3. Avatar hansu sanoo:

  Kyllä tuo vihannesspagettihärveli olisi kätevä:
  http://www.coolstuff.fi/Veggie-Twister

 4. Avatar Julia sanoo:

  Polaroidkamerasta on tullut haaveiltua ties kuinka pitkään!

  http://www.coolstuff.fi/Polaroid-Z2300

 5. Avatar Päivi Salonen sanoo:

  http://www.coolstuff.fi/Beta-Pen

  Kaikkea muutakin hauskaa Coolstuffista löytyi, mutta kynällä olisi minulle käyttöä. Miehelleni magneettiset käsineet olisivat kätevät.

 6. Avatar ansu sanoo:

  Hiustenkuivatusturbaanin ohikin nousi kyllä tää vihanneskiemurtelija http://www.coolstuff.fi/Veggie-Twister :-)

 7. Avatar Riikka sanoo:

  Tämä olisi käytössä koko ajan erityisesti kesällä:
  http://www.coolstuff.fi/Pehmiskone

 8. Avatar Mikko sanoo:

  Tämä olisi todella siistiä omistaa:
  http://www.coolstuff.fi/Polaroid-Z340

 9. Avatar Riitta A sanoo:

  Nämä olisi hauskat: http://www.coolstuff.fi/Silly-Socks

 10. Avatar R. V. sanoo:

  http://www.coolstuff.fi/Mini-Donut-Maker
  Siitä nauttisi koko perhe.

 11. Avatar Riinaa sanoo:

  Tämä on kiva idea:
  http://www.coolstuff.fi/Beddy-Bear

 12. Avatar viivi sanoo:

  http://www.coolstuff.fi/Cash-Stash-avaimenpera

  ehdottomasti tuo mainostamasi turvalukko, mä niin tarvitsen sellasen!!:-D

 13. Avatar Annika sanoo:

  Huikeesti kaikkee jännää :D Tämä kuitenkin: http://www.coolstuff.fi/Pehmiskone

 14. Avatar NennaMm sanoo:

  http://www.coolstuff.fi/Snug-Rug-fleecehuopa
  Tähän olisi ihana kääriytyä talvi-iltoina! :)

 15. Avatar NennaMm sanoo:

  http://www.coolstuff.fi/Snug-Rug-fleecehuopa
  Tähän olisi ihana kääriytyä talvi-iltoina! :)))

 16. Avatar Tiina Karjalainen sanoo:

  Veggie Twister ja Spork pitäisi saada…

 17. Avatar Tauno Lindgren sanoo:

  Spork vaikuttaa pätevältä matkavarusteelta.

 18. Avatar Taina sanoo:

  Cat DoorBell, kissan ovikello

 19. Avatar anu sanoo:

  Polaroid-kamera. On ollut haaveissa mutta en ole asiaa koskaan selvitellyt enkä edes tiennyt, eträ näitä enää edes saa!

 20. Avatar Rouva R sanoo:

  http://www.coolstuff.fi/Fitbit-Charge

  Aktiivisuusrannekeen toivon löytyvän pukinkontista. Toi yllä oleva sopis hyvin.

 21. Avatar anu sanoo:

  Moikka! Ihan mahtavia juttuja tuolla myynnissä. Ostaisin ainakin työpaikalle tuollaisen kuplamuovikalenterin :). http://www.coolstuff.fi/Kuplamuovikalenteri-2015

 22. Avatar HannaK sanoo:

  Olipas kaikkea hauskaa myynnissä! Itse voisin ottaa vaikka tuollaisen Veggie Twisterin http://www.coolstuff.fi/Veggie-Twister

 23. Avatar susann sanoo:

  http://www.coolstuff.fi/SleepPhones nää olis mahtavat :D

 24. Avatar MMinna sanoo:

  http://www.coolstuff.fi/Kannykan-objektiivi Tää olis kätevä,kun tulee niin harvoin kannettua oikeaa kameraa mukana:)