(Back) to the future

torstai 18. joulukuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En yleensä ikinä koskaan stressaa työasioista, mutta nyt kyllä täytyy sanoa, että pikkuisen on pitänyt kiirettä. Tosi monilla aika isoilla ja tärkeillä jutuilla töissä on dead line vuoden vaihteessa, mutta koska niin monet pitää lomaa kaikki välipäivät, pitäisi hommien olla kunnossa tyyliin huomenna. Itse teen kyllä töitä ainakin osan joulun ja uuden vuoden väliin osuvista arkipäivistä, mutta tällä viikolla on kaiken lisäksi tullut muutama aika iso juttu töitten todo-listalle, joten poikkeuksellisesti hiukan hikoiluttaa.

Tästä syystä tein jotain aivan poikkeuksellista ja ihan testasin tänään illalla huomisen työpäivän asun. Meillä on koko aamupäivän markkinointiosaston palaveri, joka päättyy leikkimieliseen saksalaisperinteiseen joulupakettileikkiin ja ruotsalaisperinteiseen glögiin. Eli tiedossa on palaverointia ja sen jälkeen hiukan hilpeämpää ohjelmaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla on tuntunut, että joka aamu on vain vaikeampi ja vaikeampi päästä ylös sängystä. Huominen on melkein kuin tämän – rehellisesti sanottuna aika hemmetin raskaan – syksyn finaali. Siksi haluan laittaa päälle jotain ihan normi office-meininkiin sopivaa, mutta pienellä juhlavalla twistillä.

Halusin testata asun tänään illalla, koska aamulla pitää vain voida sukeltaa vetimiin ja lähteä matkaan. Etukäteen arvelutti, että mitenkähän peplum-toppi istahtaa jakun alle, mutta ihan hyvinhän tuo. Muuten asu onkin aika random-Minttua jakkuineen ja kapeine hameineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • jakku, H&M
  • toppi, Vero Moda
  • hame, H&M
  • kengät, Acne
  • kaulakoru (saatu), Glitter


Kirjoittanut Minttu KLO 23:09 Kommentit pois päältä artikkelissa (Back) to the future

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.