Valkoinen hymy Uudeksi vuodeksi

sunnuntai 21. joulukuun 2014

Swiss Whitening 1

Nyt ei olisi voinut yhteistyökampis tulla parempaan saumaan! Pääsin nimittäin mukaan Indiedaysin ja Swiss Clinicin Swiss Whitening -kampanjaan – eli testaamaan kotona tehtävää hampaiden valkaisua.

Olen tosi innoissani, sillä juuri tästä kotivalkaisumenetelmästä olen kuullut niin paljon hyvää: näkyviä tuloksia voi todistetusti saavuttaa jo kolmen-neljän päivän aikana, yksi valkaisukerta kestää vain 30 – 50 min (eikä esim. koko yötä) ja lisäksi menetelmä on hammaslääkäreiden kehittämä ja turvallisesti kotona toteutettavissa.

Lähtötilanne näyttää tältä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hampaani eivät ole luonnostaan mitenkään erityisen valkoiset. Alituinen kahvin kittaaminen ja punaviinifanius näkyy selvästi. Jotenkin tuntuu, että kun hampaat eivät ole valkoiset, koko olemus vaikuttaa nuhraantuneelta. Käytän koko ajan valkaisevaa hammastahnaa, mutta ei sen teho oikein tunnu riittävän. Haluan aloittaa uuden vuoden raikkaana ja freesinä – ja valkoiset hampaat ovat tärkeä osa kokonaisilmettä!

Swiss Whitening -valkaisumenetelmää on helppo käyttää.

Swiss Whitening 3

Paketin mukana tulee kolme muottiaihiota, joista muokataan juuri omiin hampaisiin sopivat kastamalla ne 2 – 3 sekunniksi kiehuvaan veteen. Muotti istuu näin tosi hyvin ja valkaisuaineen käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Valkaisuaine tulee valmiiksi kätevässä ruiskupullossa, josta sitä on helppo annostella pieni määrä muottiin. Yhdestä ruiskullisesta riittää 36 käyttökertaan – eli 18 valkaisua ylä- ja 18 valkaisua alahampaille. Olen tosiaan lukenut monia juttuja, missä Swiss Whiteningia on testattu käytännössä ja useimmat raportoivat selkeästi näkyviä tuloksia jo 3 – 4 päivän käytön jälkeen. Ei tarvita kummoistakaan laskutoimitusta toteamaan, että tuote on todella riittoisa!

Laitan ilman muuta tänne blogiin omat testikokemukseni, kunhan pääsen valkaisun kanssa kunnolla vauhtiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miksi en sitten ole aikaisemmin hankkinut Swiss Whitening -hampaidenvalkaisupakettia, jos kerran olen ollut niin vakuuttunut sen voimivuudesta? Yksinkertaisesti siitä syystä, että 149 euron hinta on tuntunut kaikesta huolimatta hiukan korkealta.

Nyt Swiss Whiteningista on kuitenkin ihan mahtava kampanjatarjous: koodilla Go4itvol2 saa 10 euron lisäalen hampaidenvalkaisupaketista, jonka muutenkin saa nyt 59 euron erikoishintaan. 49 euroa Swiss Whitening -hampaidenvalkaisusta on ihan huippuhinta mielestäni!


Kirjoittanut Minttu KLO 16:34 Kommentit pois päältä artikkelissa Valkoinen hymy Uudeksi vuodeksi

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Hyvinvointi Kauneus

 

Comments are closed.