Joulukynnet

tiistai 23. joulukuun 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi näin aatonaattona ei ole enää oikein mitään tekemistä. Sitä joutaa mainiosti aikansa kuluksi esim. väsäillä kuusenkimallusta ja joulupalloja kynsiinsä. He he.

Ei vais – tekemistä on vaikka kuinka, mutta edelleenkin kieltäydyn stressaamasta, joten hetkonen henkilökohtaiselle joulukoristelulle pitää löytyä. Sikälikin on aika nokkelaa laittaa kynnet nätiksi, koska sitten kukaan ei enää henno pyytää tiskaamaan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perunalaatikko on imeltymässä, kauppaostokset tehtynä, kuusenkoristeet haettu kellarista, lahjat paketoitu ja koti kimmeltelee juuri sopivasti (eli aika överisti) koristeltuna. Pientä järkkäilyä on toki edessä ja ruuanlaittoa riittää, mutta en enää malttanut olla kokeilematta uutta Body Shopista joulushoppailuvisiitillä mukaan tarttunutta kynsienkoristelupuikkoa.

Joulukynnet 2014 3

Olen jo pitkään hinkunut tuollaista, mutta en ole oikein edes tajunnut, mistä etsiä. Hammastikun avulla on joskus tullut yriteltyä jotain koristelun tapaista, mutta aikas huonolla menestyksellä. Onnistuin bongaamaan Gallerian Body Shopista niiden viimeisen koristelupuikon.

Puikon paksumpi pää on tarkoitettu pilkkujen tekemiseen ja ohuemmalla päällä olisi tarkoitus saada aikaiseksi piirtojälkeä. Saas nyt nähdä, miten tässä taidot karttuu…

Joulukynnet 2014 4

Joulukynsiin käytetyt lakat: Ciaté ”Boudoir”, OPI ”Live and let die”, jonka päällä kimaltelee Ciaté ”Party shoes”. Pilkuissa on käytetty tummanvihreää OPI ”Live and let die”:ta ja kultaista Lumene ”Sandy Brook”:ia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pientä treeniä tarvitaan vielä, mutta ihan kotikäyttöön siistit tuli joulupalloista jo ensimmäisellä testikerralla. Ja fiilis on ihanan jouluinen!

No mutta nyt täytyy kyllä laittaa ”Last Christmas” soimaan ja jatkaa rosollin tekemistä.


2 Responses to “Joulukynnet”

  1. Avatar Anu Lapinleimu sanoo:

    Hyvää Joulua Minttu!
    T Anu Tampereelta (vanha gogo-kaveri)