New in: 1/2015, Bobbi Brown, Sandy Nude Eye Palette

lauantai 17. tammikuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä esittelyssä vuoden 2015 ensimmäinen ostos – liittyen haasteeseen: 15 muotiostosta vuonna 2015.

Ajattelin, että tämä haaste jotenkin erityisesti kultivoisi muotishoppailujani, mutta tämän ensimmäisen kanssa en ole enää niinkään varma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Alunperin olin sitä mieltä, että en, juuri nyt, tarvitse mitään uutta. Menomatkalla koulutusreissulle Müncheniin tsiigailin Bobbi Brownin ihanaa hiekkaisen nudeja sävyjä sisältävää luomiväriboksia, mutta kotimatkalla en enää – jostain syystä – kyennyt vastustamaan ostosimpulssia.

Bobbi Brown Sandy Nude Eye Palette muutti siis meille ja oli ensimmäinen tämän vuoden viidestätoista muotiostoksesta. Päätin luoda uuden 15/2015 -tägin, jonka alta kaikki tämän vuoden ostokset sitten löytyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


10 Responses to “New in: 1/2015, Bobbi Brown, Sandy Nude Eye Palette”

 1. Avatar Ansku sanoo:

  Kaunis! Tällä hetkellä matkapalettina Nars And god created woman-paletti mutta olen niin ahkerasti sitä käyttänyt, että etsin uutta matkapalettia reissuille. Suosittelisitko 36-vuotiaalle töihin ja vaikka iltamenoihinkin? Minkälainen pigmentti luomiväreissä on?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Mun mielestäni tuossa on oikein hyvin pigmenttiä (mattaväreissä enemmän kuin hohtavissa) ja koostumuksia on useita ihan mattaisesta varsin kimaltelevaan. Eli hyvin taipuu sekä arkeen että juhlaan. Itse olen ollut tosi tyytyväinen – tosin en ole Narsia testannut, eli siihen en osaa verrata.

 2. Avatar Ansku sanoo:

  Kiitos vinkistä! Taidankin tsekata Heathrowlta, kun perjantaina siellä päin taas olen, toivotaan että heillä on vielä palettia jäljellä. :D

  NARS:in luomivärit on tosi hyväpigmentteisiä ja pysyvät luomilla toooosi kauan erityisesti NARS:in primerin kanssa. Kannattaa kyllä testata ja And god created woman-paletti on must ostos, sopivasti matta ja shimmer-värejä ja värit sopivat hyvin niin päivämeikkiin kuin iltamenoihin. Suosittelen, mikäli sitä vielä on myynnissä.

  Mukavaa viikon jatkoa! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hei kantsii muuten tsekata Saara Sarvaksen tämän päivän postaus! Hän ei nimittäin ole ollenkaan yhtä tyytyväinen vastaavaan (ei sama kuin tuo mun, mutta melkein, ainakin kuvan perusteella) Bobbi Browniin. Mutta tosiaan pääset Heatrowlla testailemaan itsekin, joten toivottavasti ei tule hutiostosta. Itse tykkään tuosta kyllä. Shimmerit on läpikuultavia (mutta niin kyllä mun mielestä pitää ollakin, ettei tule liian kermakakku-olo) ja mattaväreissä on mun mielestä kyllä hyvin pigmenttiä. :)

   Kivaa reissue sulle!

 3. Avatar Ansku sanoo:

  Kiitos vinkistä! Tosin BB:n luomiväripaletti ovat aina ollut mielipiteitä jakava. Pitää googlata muut Nude on Nude-arvostelut mutta ainakin Sandy Eye paletti oli UK:n sivuilla saanut hyvät arvostelut. Muuten siitä ei ole oikein löytynyt arvosteluja…vain Smokey nudespaletista löytyy ja se on eri.:)

  Omistan tasan yhden BB:n luomivärin ja se on sävy Heather-matta.:)

  Tulossa on reissaajilla myös toinen mielenkiintoinen paletti MAC:iltä Stroke of midnight Cinderella-kokoelmasta. Pitää sekin tsekata ja vaikka sävyt ovatkin paletissa samoja, mitä saa myymälöistä aina, niin paletissa on tosi hyvät värit ja se on kompakti kuuden neutraalin luomivärin paletti.Yksi Le-sävy löytyy myös.:) Suomesta myydään varmaan heti loppuun päivässä, joten taidan senkin tsekata reissun päältä. Muistaakseni maaliskuun alussa julkaistaan.

  Kiitos, näillä reissuilla on aina hyviä kosmetiikkaostokset!;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti vinkistä sullekin! Täytyypä tsekata tuo MAC. Tosin itselläni on seuraavat reissut vasta maaliskuun lopussa, mutta ehkä palettia tulee tänne Tukholmaan vähän enemmän… Tosin ottajiakin on täällä varmasti ihan riittämiin.

 4. Avatar Ansku sanoo:

  Olepa hyvä! Kyllä uskoisin, että Tukholmassa niitä on enemmän tarjolla. Itse olen huomannut, että Suomeen niitä tulee tosi vähän ja yhdestäkin kokoelmasta sain hankittua myöhemmin Tanskasta tuotteet, kun Suomessa ne oli myyty loppuun päivässä!

  BB:n Nuden on Nude-paletti on muuten taas erilainen, ne palettien pigmentit eroaa toosi paljon ainakin arvostelujen perusteella. Sephoran sivuillakin on ”What else do you need to know about this” ja siinä kerrotaan juuri, näistä pigmenteistä. Kas kun Saara ei ollut googlannut ennen ostosta tuotetta, itse teen nykyään 98 % ostoksista niin ja joskus kaupassakin saatan nopeasti tsekata Temptalian mielipiteen tai jonkun muun bloggarin kautta, mitä tuotteesta sanotaan. BB jakaa myös Temptalian mielipiteet ja NARS mutta tällä tutkimuksellani olen kyllä onnistunut ostoksissani erityisesti luomiväripalettieni kanssa. :D En ole pro, mutta harrastan meikkejä (vähän kallis harrastus :/) ja luen ja katson youtubesta lähinnä Jenkki-bloggareita, Lisa Eldridgeä ja muita, mitkä ovat sattuneet kiinnostavasta tuotteesta tekemään blogin tai youtube-videon.

  Mukavaa viikonloppua! :)

  T.Ansku

 5. Avatar Ansku sanoo:

  Niin on!:)

  Ostin sitten BB:n Sandy Nude-paletin. Aluksi en ollut ollenkaan varma, sävyt ovat niin heleitä, että en saanut oikein niistä mitään irti, vaikka ostopäätöksen tuosta paletista teinkin make up artistin demon kautta, silti kotona tuli hieman pettynyt olo. Sävyt olivat niin vaaleita, eivät oikein näyttäneet miltään ja swatchit olivat himmeitä monessa sävyssä oikeastaan vain Stone, Nude ja Champagne olivat pigmentoituja Rich Caviar-tummimman sävyn lisäksi.

  Kun olin taas eilen Heathrowlla kysäisin BB:n tiskiltä vinkkejä paletin käyttöön…Noh loppu on historiaa sillä Bobbin make up artist oli oikein avulias ja neuvoi miten palettia kannattaa käyttää eri tavalla. Todellakin alkoi vannoutunut MAC, Lorac, UD, NARS, Chanel -luomivärien käyttäjä päästä viimein perille BB:n luomiväreistä ja mitä kerrostaminen tarkoittaa. :) Tuli sekin jo huomattua, että BB:n oma sivellin on paras näihin, MAC:in 217 tai 224 toimii lähinnä häivytettäessä ja tänään testasin tummimman sävyn käyttöä myös eye linerina. Jestas kuinka hyvä se on! Tästä lähtien voin jättää rajauskynän kotiin! Kokeilin muuten BB:n mini brush-setin eyeliner-siveltimellä, toimii!

  Summa summarum tämä paletti on ihana mutta vaatii hieman opettelua (ainakin täällä) miten erilailla sävyjä voi yhdistää ja käyttää. Kauniit nudet sävyt ja kun hallitsee niiden käytön lopputuloksesta tulee todella upea ja lookeja on monta!:)

  • Minttu Minttu sanoo:

   No hei hienoa, että tuli hyvä ostos! Itse olen opetellut käyttämään omaa palettiani lähinnä youtube-tutorialien avulla (jotka kylläkin on useimmiten Smokey Nudes -palettiin) ja olen tosiaan ollut super-tyytyväinen. Vielä en ole testannut rajauksien tekemistä tummimmalla sävyllä, mutta suunnitelmissa on ollut. Ensin taidan kyllä painua Åhlénsille sivellinostoksille… :)