Baby-pinkki Pariisi-paita in action

tiistai 27. tammikuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aavistuksen oli jo hämärää, kun otettiin Karkin kanssa näitä kuvia. Kyllä tuosta nyt kuitenkin juuri ja juuri erottaa paidan superihanan haalean vaaleanpinkin sävyn. Tavallaan se on hiukan naivi ja hassu, mutta jotenkin tykkään siitä kuitenkin aivan mielettömästi. Vaaleanpunainen on myös hurjan lempeä talvenkalpealle iholle.

Tänään on siis toinen muotiviikkopäivä, joka alkoi jo aamulla yhdeksältä Hunkydoryn Hotel Diplomatissa tarjoaman aamiaisen ja AW15 -malliston esittelyn merkeissä. Päivän ohjelman odotetuimpia hetkiä ovat mm. ikisuosikkini AltewaiSaomen, J.Lindebergin ja Cheap Mondayn näytökset, sekä tietty By The NO -esittely.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jalassa on ensimmäistä kertaa tänä talvena nyt jo hiukan elämää nähneet Diane von Furstenbergin mokkasaappaat. Täällä oli niin pitkään niin lämpimät ja jopa kuivatkin kelit, että kunnon talvisaappaille ei ole ollut käyttöä. Melkein olin jo unohtanut, että omistan moiset. No, kyllähän tässä vielä talvea on jäljellä, joten eiköhän niillekin vielä riitä käyttöpäiviä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • paita, Black Book
  • kauluspaita, Cheap Monday
  • hame, H&M
  • saappaat, Diane von Furstenberg


Kirjoittanut Minttu KLO 20:25 Kommentit pois päältä artikkelissa Baby-pinkki Pariisi-paita in action

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.