Viimeinen muotiviikkopäivä mustissa

keskiviikko 28. tammikuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on Tukholman muotiviikot tältä kertaa takana. Tuntuu melkein hassulta olla kotona jo nyt, koska yleensä viimeinen ilta on mennyt, noh, varsin myöhäiseen. Nyt oli kuitenkin niin, että päätösbileet eivät alkaneetkaan samantien viimeisen näytöksen jälkeen, vaan olisi pitänyt hillua jossain tunti ennen Peronin sponssaamia After Show Partyja. Niiden jälkeen olisi sitten voinut jatkaa suoraan Bernsiin viralliseen Fashion Week Closing Bar -häppeningiin, mutta nyt ei vaan kyennyt. Osittain tietty johtui myös siitä, että kukaan varsinaisista muotiviikkokavereistanikaan ei halunnut lähteä riekkumaan. Olisihan siellä aina tuttuja, mutta näiden kolmen päivän jälkeen alkoi jopa Mintun yltiösosiaalisuusakku näyttää tyhjentymisen merkkejä.

Oikeastaan kivakin tällainen rauhallinen muotiviikkopäätös. Olen täällä käynyt ihan fiiliksissä läpi kaikkia niitä noin ziljoonaa kuvaa, jotka olen näpsinyt. Makustellut kaikkea näkemääni ja kokemaani. Suurin osa näytöksistä otetuista kuvista on kyllä aika surkeita – valaistusolosuhteet kun ovat salissa aina varsin haasteelliset. Siitä huolimatta matskua on kertynyt sen verran, että raporttipostauksia on aivan varmasti tulossa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän päivän asuni oli kokomusta aitoon, stereotyyppiseen fäshion-henkeen matsaten. Asuvalinnan taustalla oli ajatus siitä, että halusin laittaa päälleni luottonahkavekkarini ja toisaalta vihdoinkin ulkoiluttaa minimarketin ystiksestä hankkimaani kietaisutoppia. Yleensä pidän nahkavekkarin kanssa joko nauhakenkiä tai tennareita, mutta tänään yhdistin siihen rakkaat ponipistolini.

Mietin hetken, että kietaisutopin alle olisi toki voinut pukea jotain väriä, mutta kun olin jo viettänyt kaksi edellistä muotiviikkopäivää printtipaidoissa, tuntui musta sitten kuitenkin paremmalta vaihtoehdolta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiukan jännitti, että kuinka pahaksi koko alkuviikon vaivannut räntä-/vesisade tänään äityy. En mitenkään halunnut pilata kenkiäni (.. vieläkin harmittaa, että turhamaisuuksissani menin uittamaan yhdet ihanat mokkabootsit muotiviikon räntäloskassa. Eihän ne siitä enää oikein henkiin herännyt, vaikka miten yritin elvyttää). Onneksi säätiedotus piti paikkansa, eikä tänään tullut taivaalta aamupäivän kevyttä tihkua lukuunottamatta mitään kosteaa.

Lisäksi tämän päivän ohjelmassa pisin siirtyminen Bernsistä oli noin 50 metrin päähän Bukowskille, missä oli supermielenkiintoinen Fashion Talks -tapahtuma (siitä lisää myöhemmin!) ja Swedish Fashion Talentsin tämän vuoden ehdokkaiden näyttely. Eli ponit edustivat kelvokkaasti ja säilyivät hengissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • kietaisupaita, minimarket
  • toppi, H&M
  • hame, TopShop
  • kengät, Acne


Kirjoittanut Minttu KLO 20:31 Kommentit pois päältä artikkelissa Viimeinen muotiviikkopäivä mustissa

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.