Kevätaurinko!

keskiviikko 25. helmikuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei ole todellista, millainen auringonpaiste tänään! Juuri sellainen täydellinen kevätpaiste, joka oikeasti lämmittää aivan ihanasti. Tehtiin kollegan kanssa lounaalla pieni lenkki ja puolivakavissamme (no ei oikeasti!) puhuttiin, että jäädään loppupäiväksi siihen aurinkoon. Tuulensuojaisessa paikassa olisi varmasti tarjennut jo ihan t-paitasilteen.

No, ihanintahan on se, että lämpöä ja valoa kohti tässä ollaan menossa. Keskustassa ravintolat ja kahvilat availevat jo terassejaan ja yhdet naapurit ovat näköjään kantaneet jo pallogrillin pihaan! Varmempia kesän tulon merkkejä ei taida silmiin pölisevän hiekoitushiekan lisäksi ollakaan. Perheen allergikot tosin eivät ole ainoastaan innoissaan. Superleuto talvi on aiheuttanut sen, että siitepölyraportit näyttävät selkeästi oireita aiheuttavia tasoja ainakin täällä Tukholman tasolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turkoosi on mielestäni yksi kauneimpia kesävärejä. Tänään oli ihan pakko rimmata lempparisävyäni yhteen auringonvalon kanssa. Joululahjahuivi on onneksi kyllä ihan vuodenaikaan sopiva – olisi voinut nimittäin herättää hiukan ei-toivottua huomiota toimistolla, jos olisin ilmestynyt paikalle jossain turkoosissa rantahuitulassani… Haha!

Huivissa on muutenkin tosi kivat ja ihanan helposti yhdisteltävät sävyt. Tähtikuvioiden pikkuruiset pinkinpunaiset pallurat sointuvat täysin sattumalta mainiosti päivän manikyyriin, joka on toteutettu Ciatén syvänpunaisella ”Dangerous Affairs” -sävyllä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • kauluspaita, & Other Stories
 • farkut, MTWTFSS
 • kengät, Dr. Martens
 • huivi, Diane von Furstenberg


4 Responses to “Kevätaurinko!”

 1. Avatar Tarja sanoo:

  Tuo huivi! Fuivifriikki kuolaa… Täydelliset värit.

  Mahtava aurinkopaikka! Tuntuu uskomattomalta, että tosiaankin kevät on kovaa vauhtia tulossa. Täällä tosin ei ikkunasta näy minkään sortin valon pilkahduksia, vaan harmaata ja vesisadetta… Hiihtoloma tulossa ensi viikolla, mutta eipä tuossa kotiladulla ainakaan hiihdellä…

  Ja vielä loppuun, että ehdoton no, no hiusten leikkaamiselle ikinä: hiuksesi ovat aivan upeat! (t. Kateellinen pitkässä polkassa :)) Jotenkin sädehdit noissa kuvissa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos hurjasti Tarja! Vaikka kyllä se taitaa enempi olla tuo aurinko, joka vastaa sädehtimisestä! :D

 2. Avatar Satu sanoo:

  Aivan ihana huivi! Uteliaisuuttani kysyn, mitä materiaalia se on. Oma lempparini näyttää tällä hetkellä olevan Aku Ankka -huivini, jota olen lopettanut siiirtämästä käytön jälkeen kaappiin kokonaan, kun se kohta sieltä kuitenkin tempaisen kaulani ympärille.