Feel the summer

torstai 12. maaliskuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikäli kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, olen juuri tällä hetkellä Helsingissä – enkä suinkaan täällä ruudun toisella puolella. Torstain ohjelmassa on palaveerausta ja muuta meininkiä Indiedaysin porukoitten ja bloggarikollegoiden kanssa. Merkillisen asuvalinnan syynä on illalla Rekorderligin ja Indiedaysin järkkäämät bileet, joiden pukukoodi on: ”I believe it’s summer”.

Torstai-aamun lentoni on (oli) sen verran aikaisin, että asu oli pakko testata etukäteen. Pikkutunneilla kun herää ehtiäkseen koneeseen ei todellakaan ole fiiliksissä alkaa säätään vaatevalintoja. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäiseen teemaan käy mielestäni hyvin tropiikkihenkisesti kuvioitu paljettihame ja prittipaidastahan en luovu sen paremmin kesällä kuin talvellakaan. Kaivoin talvisäilöstä myös sävymaailmaan sopivat Vansit. Ohutpohjaiset tennarit tuntuvat aina kesältä!

Saa nähdä, onko illan kemuissa kuvausseinää – siinä tapauksessa saatan saada vertailun vuoksi myös kuvan lopullisesta kokonaisuudesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • t-paita, Marni for H&M
 • neuletakki, COS
 • hame, H&M
 • tennarit, Vans


2 Responses to “Feel the summer”

 1. Avatar ninneri sanoo:

  Ootko muuten koskaan testannu miltä tuo hame+t-paita yhdistelmä näyttäs jos laittaisit paidan helman hameen sisälle? Tuli mieleen et se vois tuoda sun vyötärön paremmin esille :)
  Mutta siis hyvä kokonaisuus, oli paidan helma missä vaan! Hauskaa Suomen reissua :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos! Ja kiitos vinkistä – pitääkin testata, miltä tuo näyttäisi paita hameen sisällä. Olen vain niin kovin arka korostamaan vyötärönseutua, kun tuntuu, että siellä ei oikein mitään vyötäröä ole… :D