Täydellisen bodyn metsästys

maanantai 16. maaliskuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain jo joskus alkusyksystä testattavakseni Casall-merkkiset treenitrikoot. Taisin olla juuri silloin aloittamassa jotain lukuisista ”nyt kyllä jumankekka” -tyyppisistä silmänräpäyksessä-huippukuntoon -projekteistani. Ja kun mitään kahden viikon pikaihmettä ei tapahtunutkaan jäi treenipöksytkin kuvaamatta.

Nyt, kun taas ulkoilukelit ovat olleet mitä mainioimmat, olen kaivellut esiin juoksutyyppiseen liikuntaan sopivia vetimiäni. Ensimmäisenä käteen osui samaiset Casallin Sculpture-sarjaan kuuluvat trikoot. Pieni vilkaisu peiliin – ja mitä ihmettä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En nyt varmastikaan seuraavaksi ryntää ilmoittautumaan mihinkään bikini-fitness -kisaan, mutta aika ällistyttävän timmiltä sitä voi näköjään näyttää ihan vain hyvien, oikeasta paikoista tukevien trikoiden avulla! Peppu kohoaa, vatsa litistyy ja lihaksien kaaret piirtyvät mukavasti esiin. Kuka muka vielä uskaltaa väittää, etteikö täydelliseen kroppaan olisi ainakin jonkinlainen oikotie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enkä nyt siis tosiaankaan yritä väittää, että kuvissa näkyisi mikään virallinen täydellinen body – olenpahan vain vilpittömän iloinen siitä, että jopa urheillessa voi näyttää parhaimmalta itseltään, kun valitsee oikeat, kropan hyviä puolia korostavat vetimet.

Sen lisäksi, että trikoot näyttävät tosi kivalta, ne tukevat liikkuessa oikein mukavasti ja ei-ahdistavalla tavalla, materiaali on erittäin miellyttävää ja se tuntuu kuivalta iholla jopa silloin, kun hikoilu on kovimmillaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aina ollut pikkuisen skeptinen urheilutekstiilien suhteen. Varsinkin juostessa on ollut se fiilis, että kunhan tossut ja liivit ovat hyvät, muun ei niin ole väliä. Nyt olen kyllä täysin valmis kääntämään takkini tässäkin suhteessa – ihanat, tekniset trikoot siivittävät askelia ja kyllä täytyy sanoa, että ajatus siitä, miten pelkät juoksupöksyt voi muokata ulkonäköä positiiviseen suuntaan ilahduttaa oikein kovasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt ei muuta kuin toivotaan, että se takatalvi ei iske ihan liian kovaa. Nyt on niin hyvä ulkoliikuntaputki käynnissä, että ihan harmittaa, jos juoksureitit (ilman talvikunnossapitoa) menisi uudelleen umpeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


6 Responses to “Täydellisen bodyn metsästys”

 1. Avatar Ansku sanoo:

  Olipa kyllä mukava ylläri tänään aamulenkillä auringonpaisteessa, kun kaduilta oli hiekat lakaistu :) Mä kans niiiin toivon ettei mitään takahemmetintalvea enään tule.

  http://www.peaceandstyle.fi

  • Minttu Minttu sanoo:

   On kyllä ollut ihan mielettömän ihanat kelit – aurinkoista, kuivaa ja lämmintä! Mutta kyllä sieltä aivan varmasti joku takapakki vielä tulee… Täytyy vain toivoa, että päästään vähällä. :D

 2. Avatar Silja_ sanoo:

  Mä näytän mun mielestä parhaimmalta juuri treenivaatteissa!:D Tuntuu välillä hassulta että esim.töissä peiliin katsoessa saatan ajatella että nojaa, mutta kun salille pääsen ja vedän tiukat treenikuteet päälle niin ai että!:D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ihana asenne! Tuosta täytyy ottaa oppia täälläkin! Vaikka kyllä kivat treenivaatteet on ihana asia – ja ilostuttaa muutenkin kuin jumpassa, jossa ”joutuu” tuijottamaan itseään peilistä koko treenin ajan… :)

 3. Avatar Siiri sanoo:

  Kieltämättä aika hyvännäköiset pöksyt! Itse aina jotenkin arastelen juoksuvermeissä. Nuo sun byysat alkoivat nyt kovin kiinnostaa :D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Nuo todella tuntuu päällä sen verran ”housumaisilta”, ettei tule sellaista oloa kuin olisi karannut kalsareissa ihmisten ilmoille! :D