Smile – it’s Friday!!

perjantai 20. maaliskuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luvatun takatalvipäivän kunniaksi päätin tänään ulkoiluttaa vielä kerran Diane von Furstenbergin talvisaappaitani. Toistaiseksi tosin sitä luvattua lunta ei ole juuri näkynyt, mutta ehkä sitten huomenna…

Täysin poikkeuksellisesti luvattu takatalvi ei aiheuta täällä mitään erityisiä negatiivisia tuntemuksia. En keksi siihen kuin yhden syyn: olen lähdössä ensi viikolla laskettelulomalle Åreen huippumukavan Stockholm by me -Veeran kanssa! Alitajunta on ilmeisesti lumisia rinteitä odotellessa asettautunut takaisin talvi-modeen ja siksi tänne Tukholmaankaan luvatut lumihiutaleet eivät hetkauta sääriippuvaista sisimpääni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantain kunniaksi laitoin päälle ihan liian vähälle käytölle päässeen ihanan Smile-swetarin Isabel Marantin H&M-mallistosta. Viesti tietty sopii ihan mihin päivään tahansa, mutta tänään erityisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • college, Isabel Marant pour H&M
 • hame, H&M
 • saappaat, Diane von Furstenberg


8 Responses to “Smile – it’s Friday!!”

 1. Avatar Tarja sanoo:

  Upea Minttu ja kaunis hymy! :) Nuo saappaat on ihanat; en muista, olenko mahtanut noita kehua? Olen itse aivan hullaantunut kiilakorkoihin tällä hetkellä ja tuntuu, etten haluaisi muita käyttääkään kuin Vagabondin kiilanilkkureita. Ensi talven missiona löytää paksuille pohkeille sopivat kiilakorkoiset saappaat: kiilakoroissa on se ihana etu, että saa pituutta ja ryhtiä ja kengillä yleensä pystyy vielä jopa kävelemäänkin jalkojen väsymättä. Ihan hyviä ominaisuuksia kengille :)

  Mukavaa viikonloppua!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos Tarja! Kiilakorot on todella aivan loistava vaihtoehto, kun haluaa vähän korkoa, mutta kuitenkin edelleen myös kävellä!

 2. Suloinen swetari ja tosiaan aivan ihanat saappaat!

 3. Avatar Anne sanoo:

  Voi mikä college! Todellakin tekee sen minkä käskee :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

 4. Avatar Carl sanoo:

  Moi Minttu :)

  Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

  Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

  Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

  Hauskaa päivänjatkoa!!

  Carl