Casual Monday

maanantai 23. maaliskuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantaisin toimistopukeutuminen on usein hiukan haasteellista. Toisaalta sitä kaipaa hiukan skarppia ryhtiä viikon alkuun, toisaalta pehmeää iisiä lempeyttä viikonlopun loppumisen angstia lievittämään. 

Tänään oli poikkeuksellisen tiukka maanantai. Ihan aamusta sain keskittyä sentään meiliboksin raivaamiseen (hei kuka oikeasti lähettää viikonlopun aikana niin paljon työmeilejä!?), mutta kymmeneltä alkoi kokousputki, joka huipentui iltapäivällä parituntiseen kehityskeskusteluun.

Suhtaudun periaatteessa erittäin positiivisesti kyseiseen, usemmiten kehityskeskustelun nimellä tunnettuun palautteenantotilaisuuteen. Syksyn ja talven aikana juuri minun tiimissäni on kuitenkin ollut välillä aika pahoja sisäisiä ristiriitoja ja siksi tiesin, että keskustelu tulee viemään voimia, vaikka miten yritettäisiin olla rakentavia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskustelu meni oikeasti tosi hyvin. Sain kritiikkiä siitä, että olen varsin huono ottamaan vastaan rakentavaa palautetta (lue: en tykkää tulla kritisoiduksi), mutta että muuten olen luotettava, vastuuni tunteva ja kokonaisuuksia hallitseva ja positiivinen, yllättävistä tilanteista hetkumaton tyyppi, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.

Palautehommasta sovimme, että pidämme kerran kuussa puolen tunnin palaverin, jolloin harjoittelemme feedbackin antamista ja vastaanottamista. Sopii mainiosti – ainahan sitä mielellään oppii uutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain myös sanottua, että en oikeastaan ole kiinnostunut perinteisestä ”urakehityksestä” ( shocking news!), mutta mielelläni näkisin itseni esimerkiksi seuraavan viiden vuoden sisään jossakin nykyistä vastaavassa duunissa pääkonttorillamme Münchenissä. Esimieheni suhtautui toiveeseen varsin neutraalisti ja jossain määrin jopa positiivisesti – itseasiassa ainoa kysymys oli, että ei kai mulla ole kova kiire sinne…  Varsin positiivista, jos hän haluaa pitää edelleen mut täällä! Ja lisäksi sain kehityskeskusteluraporttiin kirjatun toiveen saksan kurssista. Eli oikeastaan olen sitä mieltä, että tämä – aika tiukka – maanantai, on kyllä mennyt aika hienosti.

Toimistopäivän jälkeen käytiin vielä kaverini Hannan kanssa Body Shopin Tukholman flag ship storessa uuden Fuji Green Tea -vartalon hyvinvointiin tarkoitettujen tuotteiden lanseeraustilaisuudessa. Ensin olin hiukan harmissani, että maanantaisessa aamukiireessä unohdin kameran kotiin, mutta sitten totesin, että siinä tolkuttomassa tungoksessa ei kyllä mitään kuvia olisi pystynyt ottamaankaan. Ihan kiva ilta oli siitä huolimatta, vaikka tunnelman kannalta olisi ehkä ollut parempi varata hiukan isompi tila, jos kerran osallistujia on niin paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • paita, Samsøe & Samsøe
  • toppi (alla), H&M
  • farkut, H&M
  • kengät, Acne


Comments are closed.