Kukkajakun paluu

keskiviikko 25. maaliskuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekä Instagram että Facebook vahvistaa, että viikonloppuna täällä meitä ilahduttanut takatalvi on siirtynyt pikkurapakon ylitse sinne vanhaan kotimaahani. Meillä myräkkä alkoi perjantaina, joka jatkui vielä maanantaina vesisateella, mutta eilen oli jo taas kymmenen astetta lämmintä. Eli koittakaa kestää siellä lahden toisella puolella – viimeistään ylihuomenna paistaa taas!

Kevään paluun kunniaksi kaivoin garderobista Minimarketin kukka-bomberin, josta tykkään aivan valtavasti. Harmittavan huonosti kuvissa toistuu kuosin kaikki hienot nyanssit. Sinisen eri sävyjen lisäksi mukana on myös aavistus hentoa pinkkiä, mikä tuo kivaa twistiä jakun ilmeeseen ja matsaa hyvin tennareitten punaiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muuten tämän päivän pääaktiviteetti on ollut saada kaikki (siis ”kaikki”) valmiiksi aikaisin huomenaamulla alkavaa Åren reissua varten. Olin suunnitellut – itselleni tyypilliseen tapaan – sekunttiaikataulun tälle illalle, että ehdin tehdä kaiken, mitä muka on ihan pakko saada valmiiksi. Tulipa sitten pikkuinen yllätys, kun sain vahvistuksen Blue Tomato -nimisestä nettikaupasta, että tilaamani lumilautapussi toimitetaan ensi perjantaina. Tilausta tehdessäni toimitusajaksi luvattiin 1 – 4 päivää ja siksi uskalsin ylipäätään luottaa siihen, että saan tilaukseni ajoissa. Nyt tuosta on kulunut 11 päivää ja toimitus tosiaan vasta perjantaina.

Tänään olen sitten ihan hulluna soitellut läpi jokaisen urheilu- ja laskettelukaupan täällä Tukholmassa. Siksi alunperin päädyinkin tilaamaan netistä, koska huomasin olevani vähän liian myöhään liikkeellä ja lautapussit ovat loppu joka paikasta. Lopulta sain kiinni XXL Sport -putiikista reippaan nuoren miehen, joka kertoi, että heilläkin lautapussit on jo pakattu varastoon, mutta sellainen löytyy, jos haluan. No haluan haluan, vaikka ruma se on kuin mikä, kissankorkuisine neonvihreine XXL-teksteineen.

Minttu 25.3.2015 3

Mutta onhan se aika luksus-ongelma, että lautapussi on hiukan (tosi paljon) ruma, kun on kuitenkin lähdössä huippulomalle ihanassa seurassa yhteen maailman kivoimmista paikoista!

Ja tänään on ollut ihan keväiset kuivat kelit täällä Tukholmassa, joten tennareilla mentiin.

Minttu 25.3.2015 4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • jakku, Minimarket
  • hame, H&M
  • t-paita, H&M
  • tennarit, New Balance


2 Responses to “Kukkajakun paluu”

  1. Ansku sanoo:

    Ihanan pirteä, näyttää tosi hyvältä! Mahtavaa reissua sit vain :)

    http://www.peaceandstyle.fi