Pari tärkeää juttua keväisellä laskettelulomalla

perjantai 27. maaliskuu 2015

Packing 1

Terkkuja toiselta Åre-päivältä! Tänään on ollut lumisateinen ja hiukan sumuinen keli, mutta rinteet ovat olleet ihanassa kunnossa. Mikä tarkoittaa sitä, että reidet ja pohkeet huutavat hoosiannaa tällä hetkellä. Huomiseksi on luvattu reilusti plus-asteita ja täyttä auringonpaistetta. Missä tahansa tänään ollaan oltukin, ainoa puheenaihe on ollut, että huomenna on tiedossa koko sesongin paras päivä! Sitä odotellessa.

Tässä lista kevätrinteiden must-asioista á la Minttu:

1. Kypärä. Okei, kypärä on must ihan aina, mutta pitää nyt rehvastella uudella K2-versiollani, jossa on sisään rakennettu sound system, joka toimii myös puhelimen kanssa! Ei enää pelkoa siitä, että kännykkä lipeää hississä kohmeisista käsistä!

2. Laskettelulasit ja säilytyspussi. Säilytyspussi on paras lasien kuivaamiseen – sitä ei saa unohtaa laskettelutakin taskusta.

3. Kasvoille sopiva aurinkorasva, tuulessa ahavoituneen ihon rauhoittaja ja 20 aurinkosuojakertoimen huulirasva. (saatu blogin kautta)

Packing 2

4. Aurinkolasit – mieluiten kahdet – after ski -hengailua varten.

5. Kuullokkeet ja piilarit. Erityisesti jälkimmäiset pitää olla meikäläisellä ihan erityisellä muistilistalla. Normaalisti käytän niin harvoin linssejä, että ne unohtuu helposti, mutta rinteessä ei kyllä selviä ilman. Karvatassuinen assistentti onneksi muistaa aina olla avulias!

6. Kevyemmät hanskat. Keväällä tulee helposti niin järkyttävän kuuma, kun aurinko paistaa ja on muutenkin ihanaa. Ihan ilman hanskoja en uskalla laskea – pyllähdykset vaanivat rutinoituneempaakin lumilautailija, joten hanskat on ihan must. Itse olen havainnut, että pyöräilysormikkaat toimii tosi hyvin tässä tarkoituksessa.

7. Kauluri. Pakollinen talvella, mutta tarpeellinen myös keväällä – viima kaulassa ei ole kiva milloinkaan. Oma lempparini  on toisesta päästä kevyttä jerseytä ja toisesta lämmintä fleeceä. Toimii niin pakkasilla kuin kevään plus-keleilläkin.


Kirjoittanut Minttu KLO 20:05 Kommentit pois päältä artikkelissa Pari tärkeää juttua keväisellä laskettelulomalla

TUNNISTEET: ,

Muissa blogeissa aiheesta: Lifestyle Liikunta Matkailu

 

Comments are closed.