Polka Dot goes chic

tiistai 31. maaliskuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innostus viimeisimpään manikyyritestailuun lähti jostain karamellivärisestä, keväisen suloisesta inspiraatiosta. Aivan varmasti testaan vielä joskus karamellipinkkiä, baby-vaaleansinistä ja piparmintun vihreää ”polka dot” -kynsilakkausta, mutta tällä kertaa halusin jotain asteen elegantimpaa.

Ihan älyttömän aikuismainen polka dot mani ei varmasti ole milloinkaan, mutta mustan, harmaan ja valkoisen yhdistelmä on kuitenkin ison askeleen klassisempi kuin pastellinmakea serkkunsa – tai perinteinen puna-valkoinen versio.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaivelin siis kynsilakkahyllystäni esiin harmaaskaalaisen kolmikon. Essien musta ja Yves Rocherin valkoinen* ovat vanhoja tuttavuuksia. Lumenen harmaa* on tämän kevään sävyvalikoimasta. Valitsin tuon Lumenen harmaan, hiukan kultaisen kiiltävää hohtoa sisältävän lakan manikyyrin pohjaksi, vaikka varastoistani olisi kyllä löytynyt Ciatén ihan perusharmaakin. Jotenkin nuo hohtelevat lakat ovat taas alkaneet kiinnostelemaan, vaikka pitkään olen ollut sitä mieltä, että vain kunnon glitteri on se, mikä toimii.

Chic polka dot mani 3

Manikyyrissä käytetyt lakat: harmaa Lumene Gel Effect, sävy 56, Aamun tuoksua, musta Essie sävy Licorice, valkoinen Yves Rocher, sävy 03, Blanc perlé. Pilkutustyökaluna Body Shopista hankittu kaksipäinen koristelupuikko.

Chic polka dot mani 4

Pohjaksi kaksi kerrosta harmaata. Lakan kuivahdettua kunnolla (kerrankin jaksoin odotella tarpeeksi kauan!) piirtelin puikolla mustat pallot. Tarkoitus oli, että pallurat olisi hauskasti vähän eri kokoisia, mutta siinä taidan tarvita vielä hiukan harjoitusta. Maybellinen kynsilakanpoistoainepurkki on aivan ykkönen koristelupuikon putsaamisen. Työvaiheessa olevat kynsilakat pysyvät siistinä, kun puikon voi vain tuikata purkkiin puhdistumaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valmis manikyyri! Sopii mielestäni mainiosti juuri tuollaisiin nysäkynsiin. Lopputulos on hauska ja suht näyttävä, mutta ei käy liiaksi päälle.

* = ”saatu blogin kautta”


2 Responses to “Polka Dot goes chic”

  1. Avatar nadjastrange sanoo:

    Sait mulle tartutettua harmaan kynsilakkahimon :D Toi koristelupuikko vaikuttaa myöskin ihan superilta!

    • Minttu Minttu sanoo:

      Soriii!! Mutta harmaa on kyllä tosi kiva väri! Ja koristelupuikkoa on yllättävän helppo käyttää, vaikken mikään mestari olekaan. :)