Uusi profiilikuva

perjantai 03. huhtikuun 2015

Minttu 2015 1

Piti tänään kirjoitella ihan muista asioista, mutta inspiroiduin tähän vanhaan postaukseen (Selfie – itsekeskeisyyden huipentuma?) yllätäen tipahtaneista uusista – ja varsin tuomitsevista kommenteista niin paljon, että päätinkin keskittyä vain oman lärvini esittelyyn.

Kyseessä on viime Helsingin reissulla otetut kuvat Indiedaysin bloggari-esittelyä ja myös blogin sivupalkkia varten. Kuvat on ottanut Jalmari Eskelinen, hiuksista ja meikistä vastasi Kira.

Minttu 2015 2

Tykkään hurjasti kaikista kolmesta parhaimmaksi seuloutuneesta kuvasta. Näytän itseltäni, mutta jotenkin puleeratummalta ja freesimmältä versiolta normaaliin verrattuna. Ammattilaisille kaikki kunnia ja hatunnosto – tähän ei kyllä kotikonstein pysty!

Nyt vain pitäisi päättää, että mikä näistä kolmesta olisi se, joka päätyy viralliseksi profiilikuvaksi.

Itse tykkään ehkä eniten ensimmäisestä kuvasta… Eniten varmasti siksi, että jotenkin identifioin itseni tyypiksi, joka hymyilee niin, että hampaat näkyy. Siitäkin huolimatta, että tiedän hampaistoni aiheuttavan tiettyjä Twilight/True Blood/Vampire Diaries -viboja. Sen lisäksi Peetu oli sitä mieltä, että ykköskuvassa on ”crazy eyes”.

Valokuvaajakin taisi olla sitä mieltä, että olen parhaimmillani suu kiinni hymyillessäni, sillä niinä harvoina kertoina, kun yritin pitää huulet yhdessä, kameran laukaisija lauloi ihan eri malliin kuin muuten. Ja tosiaan Peetun mielestä kakkoskuva on paras.

Minttu 2015 3

Kolmoskuvaan halusin mukaan raksun Diane von Furstenbergin huivini. Olen saanut paljon kommentteja, että huivin värit korostavat silmiäni ja passaa tosi hyvin ihoni sävyyn. Olen periaatteessa ihan samaa mieltä, mutta jostain syystä kolmoskuva tuntuu kuitenkin aika tukkoiselta ja voisin kuvitella, että kun profiilikuvat ovat aina varsin pienessä koossa, tuo ei välttämättä ole mikään edullisin vaihtoehto.

Selfie-postauksen kommenteissa osa on jyrkästi sitä mieltä, että tuntemattomien ihmisten lärvikuvat eivät kiinnosta. Olisin silti tosi iloinen, jos joku innostuisi auttamaan valitsemaan eniten minttumaisen kuvan näistä kolmesta. Joskus se on niin, että muut näkevät monet asiat paremmin kuin itse.. Olen myös tosi laiska vaihtamaan profiilikuviani, joten tämän kanssa mennään varmasti tosi pitkään ja siksikin olisi kiva, että kuva on just se paras mahdollinen.

Kuvat: Jalmari Eskelinen, hiukset ja meikki Kira


22 Responses to “Uusi profiilikuva”

 1. Avatar Erika sanoo:

  Heissan, kaikki hienoja otoksia, mutta valitsisin nro 2. ehkä jotenkin neutraalein ja tyylikkäin otos. Mukavaa Pääsiäisen aikaa !

  Erika

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kakkonen on Peetunkin suosikki – ehkä päädyn siihen, vaikka ”hammashymy” tuntuukin omimmalta… :)

   Hyvää pääsiäistä myös sulle Erika!

 2. Avatar sr sanoo:

  Kaikki tosi hyviä! Olen Peetun kanssa samoille linjoilla – kakkonen paras!

 3. Avatar Sanni sanoo:

  Aivan ihanat! :) Vaikea valita mutta taidan tykätä kolmosesta eniten :) Hammashymy on aina niin hurmaava ja tuossa kuvassa olet jotenkin erityisen lämpimän ja rennon näköinen. Mutta tosi hyviä kuvia kaikki!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitti Sanni! Jotenkin olen ehkä eniten itseni näköinen kolmosessa… Ja niinkuin jo siellä kuvauksissa sanoit, mielettömän kiva tuo pinkki poskipuna, vaikka itse en olisi ikinä tullut edes ajatelleeksi sen testaamista!

 4. Avatar Sanna sanoo:

  Moi! Näytät hyvältä kaikissa – mutta kakkonen on paras!

 5. Avatar Marjukka FFS sanoo:

  Minä tykkään eniten kakkosesta, vaikka kaikki ovat hyviä! Olitpa hienosti vastannut selfie-postauksen kommentteihin! Luin mielenkiinnolla kaikki läpi pariin kertaan.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hurjasti kiitoksia Marjukka!

   Ihan mielenkiintoista kyllä, miten jotkut jaksaa vetää herneitä kitusiinsa asioista, joista on todella helppo jättäytyä ulkopuolelle, jos ei kerran kiinnosta! :D

 6. Avatar Sade sanoo:

  Ykköskuva on paras! :)

  Sade

 7. Avatar minnie sanoo:

  Kakkonen on minustakin paras. Vaikka pidänkin rennosta & luonnollisesta ilmeestä, suuri ja voimakkaan värinen huivi ’varastaa’ huomiota kuvan pääasiasta eli sinusta.
  Ykkönenkin on hyvä, mutta vähän samaa mieltä siitä, että silmissä on pikkuisen hurja katse :)
  Profiilikuvaksi kakkonen, mutta hei voithan toki käytä noita muitakin blogissasi muihin tarkoituksiin.
  Huippublogi, kiitos!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ihana kuulla, että tykkäät blogista!!
   Varmaan tosiaan tulee käytettyä noita kaikkia kuvia. Lähinnä se ”pääkuva”, joka tulee Indiedaysin esittelyyn, mietityttää. Edellinen on kolmen vuoden takaa – eli valitun kuvan kanssa saa elää aika pitkään.. :D

 8. Avatar minnie sanoo:

  Siis värikäs huivi ja ’hurja’ katse kuvassa kolme. Sori sekavasta ulosannista. :)

 9. Avatar Kirsti Pekari sanoo:

  Hejsan Minna, mielestäni nr. 2 on paras. Terveisin täältä Espoon harmaasta Pääsiäisestä!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hejsan Kirsti! Taidan valita kakkoskuvan, se lienee paras. Harmaata, ja tosi tuulista, on ollut täälläkin. Terveisiä!

 10. Avatar anu sanoo:

  Kakkoskuvaa kannatan myös. Lempeä ilme, jotenkin kuin blogissasikin!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Blogin tunnelmaa profiilikuvan tulisi ensisijaisesti henkiä. Tämä taisi olla se ratkaiseva kommentti, joka saneli lopullisen päätöksen. Kiitos Anu!

 11. Avatar Sari sanoo:

  Kaikki kuvat on hyviä mutta mä olisin halunnut hammashymyn, koska se on just sinua ja sulla on ihanat hampaat :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Sivupalkkiin laitoin jo tuon hammashymyisen huivikuvan. Vielä hiukan arvon ykkösen ja kakkosen välillä, että kummasta tulee se ”virallinen”. Esittelykuva on sen verran pienikokoinen, että ehkä ykköskuvan silmien hullunkiilto ei näy niin hyvin.