Ihana, kamala keltainen

maanantai 06. huhtikuu 2015

Keltainen 1

En väitä, etteikö jo päättymässä olevat pääsiäisenpyhät olisi vaikuttanut tämän päivän postausideaan. Virallinen pääsiäisväri – keltainen – on periaatteessa inhokkivärini numero yksi. Mutta vain periaatteessa, sillä niin paljon kuin inhoankin keltaisia vaatteita, samainen väri asusteissa on ihan suosikkini.

Skidinä lempivärini olivat keltainen ja vihreä. Osittain se johtui varmasti siitä, että noin neljä-viisi -vuotiaana rakastuin korviani myöten bestikseni pari vuotta vanhempaan veljeen, joka pelasi Ilveksessä. (Ihan älytöntä googlata blogijuttua kirjoittaessa ihminen, jota ei ole tavannut noin kahteen ziljoonaan vuoteen ja tajuta, että hänellä on oma Wikipedia-sivu!) Kaikki päikkärissä tekemäni askartelut oliva kelta-vihreitä ja muistan rakastaneeni varsinkin keltaista tosi paljon.

Ainoa ongelma on, että keltainen – lähestulkoon riippumatta värisävystä – ei todellakaan sovi ihoni sävyyn! Oma perusväritykseni on aivan liian pliisu ja sopii huomattavasti paremmin yhteen murrettujen ja maanläheisten sävyjen kanssa. Aksenttivärinäkin käytän mieluiten punaista tai sähkönsinistä. Tosin joskus en vaan voi vastustaa keltaisen kutsua!

Keltainen 2

Laukut ja kengät toimivat mielestäni hyvin ihan missä häly-värissä tahansa. Se on sikäli hyvä, jos välillä iskee hillitön halu ympäröidä itsensä sävyllä, joka periaatteessa ei sovi ollenkaan.

Kuvat: Minttu, net-a-porter, shopbop, Acne


Kirjoittanut Minttu KLO 22:35 Kommentit pois päältä artikkelissa Ihana, kamala keltainen

TUNNISTEET: ,

 

Comments are closed.