Kashmiria ja kevätfiiliksiä

keskiviikko 08. huhtikuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevätfiiliksissäni kaivoin vaatekaapin perukoilta takaisin käyttöön ”mosaiikkihameen” – eli aikoinaan Hennesin alesta hankkimani sinisävyisen luottovaatteen. Kutsun sitä mosaiikkihameeksi, koska kuosista tulee mieleen vähän marokkolaiset kaakelikoristukset. En tosin ole koskaan käynyt Marokossa, mutta mielikuvat on mitä ne on. Sävymaailma on sen verran keväinen/kesäinen, että syksyllä tuo pääsee talviunille huilaamaan, mutta nyt tunsin, että on taas sen aika.

Kaveriksi hame sai Foo Fightersin keikkapaidan ja lämmikkeeksi Asokselta hankkimani pitkän kashmir-neuleen. T-paita on sekin aika kesäinen – ainakin fiilikseltään, mutta neule tasapainottaa hiukan kokonaisuutta paremmin alkukevääseen sopivaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen onnistunut sössimään kameran asetuksia jotenkin hassusti niin, että kuvista tulee tosi vaaleanpunaisia alunperin. En ole etsinnöistäni huolimatta löytänyt, miten valkotasapainon saisi asetettua kohdilleen. Siksi olen joutunut säätämään kuvien värejä aika paljon jälkikäteen, eikä t-paidan printtiin sopiva matta oranssinpunainen huulikiilto taida oikein erottua… Pitänee yrittää saada pientä on-line apua joltain Olympus-velholta!

Nyt täytyy kuitenkin painua salamana nukkumaan, sillä huomisaamuna herätyskello soi raikkaasti jo klo 4.00. Edessä on pikareissu Helsinkiin siviilitöiden myyntikokoukseen. Kaksi herätyskelloa on jo laitettu soimaan, vaatteet valmiiksi tuolille ja taksi tilattuna. Nyt ei muuta kuin toivotaan, ettei matkatäpinä karkoita nukkumattia…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • t-paita, Foo Fighters keikkapaita
 • neuletakki, Asos
 • hame, H&M
 • nilkkurit, H&M


8 Responses to “Kashmiria ja kevätfiiliksiä”

 1. Avatar Maiju sanoo:

  Kysypä Tyyliä metsästämässä Veeralta, jos hän osaisi auttaa sua tuossa Olympus ongelmassa. Veera osaa kyllä ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   No Veera tuli itsellenikin mieleen ensimmäisenä! Varmaan googlekin tietäisi jotain…

 2. Avatar Inka sanoo:

  Ihan asu! Olet todella komea ja hienoja ispiraatioita antava bloggaaja!

  Jatka samaan hienoon malliin!

 3. Avatar Ninneri sanoo:

  Piti jo eilen tulla kommaamaan, mutta en ehtinyt kun olin liian kiireinen pihalla hilluessani. Köpiksessä alkoi meinaan eilen kunnolla kevät :) Aurinko paistaa, ja on lämmin (nilkat paljaana, ballerinat jalassa pärjää jo) ja illallakin vielä voi hyvin lähtee lenkille trikoissa ja hupparissa kun aurinko lämmittää. Aaaaaah tää on ihanaa!

  Ja jostain syystä tosiaan eilen lenkillä tuli mieleen että sä jos kuka osaat tätä kommenttia arvostaa, joten piti tulla jakamaan tänne :D Ja päivän asusta päättelen että Tukholmassa on kans kevät vihdoin alkanut, mahtavaa!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Arvostan!! Täällä nyt ei ihan vielä ole voinut olla nilkat paljaana ja ballerinatkin tuntuu hiukka kevyiltä. Mutta kevät on täälläkin ja huomisesta alkaen on luvattu vain lämpenevää! Ihanaa! :)

 4. Avatar Belladonna sanoo:

  Olet kyllä upean näköinen asukuvissa ja uusi profiilikuvasikin todella kaunis kuva sinusta. Sininen sopii sulle hyvin,. On ollut kiva lukea juttujasi painonpudotuksesta ja hienon työn olet tehnyt kiloja karistamalla.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos tosi paljon kommentistasi! Painonpudotusta on nyt tarkoitus vielä vähän jatkaa (hiukan tuli takapakkia pääsiäisenä…), mutta kiva, jos nämä tähänastiset saavutukseni inspiroi! :)