Aurinkoisen Helsinki-päivän asu

perjantai 10. huhtikuu 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämänpäiväinen pikavisiittini Helsinkiin sujui oikein mallikkaasti. Kaksi herätyskelloa varmistivat, että kello neljän herätys meni tajuntaan, vaikka ensimmäinen spontaani reaktio hälytyksen soidessa olikin tyyliin ”you got to be kidding me”. Aamutoimet sujuivat kuitenkin auto-pilotilla ja se tosiasia, että ripsiväri tuli laitettua vasta taksissa matkalla kentälle, ei mielestäni himmennä aamusuoritukseni glooriaa millään lailla.

Työhommat saatiin hoidettua tiukasti aikataulussa. Minttu joutui välillä hiukan tiivistämään puheen tahtia (minäkö luonnostani monisanainen?? :D), mutta en onneksi kuullut mitään suurempaa valitusta, vaikka nipistinkin muutaman minuutin lounastunnista.

Iltapäivälle jäi jopa sen verran aikaa, että sain kaffepaussille hinkuavalta tiimiltäni puolen tunnin vapaata leikkiä -ajan Stockalla. Tuloksena yksi Bobbi Brownin luomivärisivellin (+ ziljoona hyvää luomivärivinkkiä!), neljä pakettia Elovena lisää-vain-kiehuva-vesi -annoskaurapuuropaketteja (vaarallisia nämä Indiedaysin kampikset, kun koko perhe koukuttuu hankalasti hankittaviin tuotteisiin!) sekä Khiel’siltä näyte kasvoja elvyttävään laventeliöljyhommeliin, joka myyjän selostuksen perusteella ja kämmenselkätestin perusteella vaikuttaa aivan erinomaiselta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keli oli aivan fantastisen aurinkoinen ja ihana sekä Helsingissä että Tukholmassa. Päivän asuna toimi Filippa K:n kivat harmaat (joskin aavistuksen kutisevat) villasekoitehousut. Sain vihdoin pääsiäisenä lyhennettyä puntit ko. housuista, joten ajotunteja on toivottavasti tiedossa huomattavasti enemmän kuin tähän asti. Housujen kaverina suosikkineuletakkini Marnin H&M-mallistosta ja basic mustat nauhakengät.

Periaatteessa olisin ehkä halunnut laittaa vajaamittaisten punttien kanssa vähän korkoa, mutta tiimikaverini ovat noin kaksimetrisiä sporttisia nuoria miehiä, jotka harppovat menemään pitkillä koivillaan toisen koroista välittämättä. Eli halusin välttää marssihölkkätunnelmaa ja laitoin liukkaasti etenevät kengät jalkaani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomiseksi on luvattu tänne Tukholmaan +16 astetta lämmintä ja auringonpaistetta. Kuulemma Kungsträdgårdenin kirsikkapuut ovat avanneet ensimmäiset kukkasensa. Lisäksi Bernsin Bistron terassi avaa rosé-kauden huomenna. Tuntuu siltä, että kevät on ihan virallisesti tullut! Ja sen kunniaksi ajattelin huomenna lähteä liikkeelle nahkatakissa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • neule, Marni for H&M
  • housut, Filippa K
  • kengät, Vagabond


Kirjoittanut Minttu KLO 00:19 Kommentit pois päältä artikkelissa Aurinkoisen Helsinki-päivän asu

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.