Casual Monday vol. 2894… tai jotain

maanantai 13. huhtikuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotenkin tyypillistä, että eilen tilitin, kuinka haluaisin pukeutua kuin klassisen viileä ladylike Lily van der Woodsen – ja tänään painelen toimistolle omassakin mittakaavassani superrennossa, räjähtämispisteessä olevilla Conseilla kuorutetussa, asussa. Oh well. Ehkä täytyy ottaa leidiytyminen varovaisesti, ettei tule tehtyä yli- tai alilyöntejä. Raitaneule on sentään klassista kevättyyliä!

Muutenkin olen kyllä sitä mieltä, että maanantaisin on ansainnut taputuksen olalleen, jos ylipäätään saa itsensä liikkeelle, löytää päällensä edes jotain ihmisten ilmoille sopivia vaatteita, eikä ole ihan kauheasti myöhässä mistään. Tuo viimeinen oli tänä aamuna aavistuksen koetuksella, kun paikallisjunat olivat täysin pysähdyksissä tunnelipalon vuoksi ja kotikulmaltani lähtevä raitiovaunukin oli joutunut peruuttamaan muutaman vuoron jonkun maanantaimaisen vaunuvian vuoksi. Onneksi ei ollut sovittuna mitään palavereita heti aamuksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Virallinen huhtikuu-sää piti tänään huolen siitä, että oikein mikään asu ei olisi tuntunut sopivalta. Välillä loikosi vettä aivan taivaan täydeltä, välillä paistoi aurinko täysin siniseltä taivaalta ja siinä sivussa saatiin nauttia hillittömistä myrskytuulipuuskista. Onneksi toimistolla on ikuisesti tasainen office-ilmasto, joka ei paljoa vuodenajoista piittaa!

Sen verran pitää tässä tuuletella, että pääsiäisenä ja – jos totta puhutaan, vähän muutenkin – tapahtuneista herkutteluista huolimatta, tämän päivän asun housut ovat viimeksi mahtuneet päälle viime keväänä. Sen verran ilahduin, kun nappi meni kiinni täysin ilman tuskaa, että päätin palata takaisin kaidalle tielle samantien. Kaivoin esiin joululahjaksi saamani vihersmoothie-kirjan ja painuin rehuostoksille. Samalla hankin jättikokoisen lohen, josta saa helposti ziljoona lounaslaatikkoa. Suunnitelmallisuus on parasta sortumisien ehkäisyssä olen huomannut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • neule, Lindex (Holly & Whyte -mallistoa)
  • housut, & Other Stories
  • tossut, Converse


Kirjoittanut Minttu KLO 22:15 Kommentit pois päältä artikkelissa Casual Monday vol. 2894… tai jotain

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.