H&M Conscious Exclusive ja vuoden 4. muotiostos

torstai 16. huhtikuun 2015

Conscious korvikset 1

Tänään lanseerattiin H&M:n ”kestävän kulutuksen” mallisto Conscious Exclusive. Näköjään ainakin nettikaupasta on melkein kaikki mallit myyty jo loppuun. Putiikeista kamppeita todennäköisesti kyllä vielä löytyy – niin on melkein kaikkien limited edition -mallistojen kanssa.

Itse pääsin eilen VIP-tilaisuuteen ennakkoshoppailemaan. Tavoitteena oli löytää jotain kivaa Bloggers’ Inspiration Day ja/tai Indiedays Blog Awards -tapahtumiin reilun viikon päähän. Nyt tänä vuonna, kun tosiaan yritän pitää muotiostokseni 15 itemissa, haluan, että kaikki hankinnat palvelevat useammassa tilaisuudessa. Ei siis tullut kysymykseen, että olisin ostanut jonkun tarjolla olevista ihanista iltapuvuista, vaikka sellaisella olisin hyvin voinut Blog Awardsiin mennäkin.

Lopputuloksena oli, että tämän vuoden neljäs muotiostos on Conscious Exclusive -malliston huikentelevaiset korvakorut! Ne tulevat varmasti killumaan korvissani Blog Awardseissa ja eiköhän kesän mittaan tuollaisille uistimille tule muutakin käyttöä!

Conscious korvikset 2

Siitä huolimatta, että en korviksien lisäksi sortunut mihinkään muuhun, täytyy sanoa, että koko mallisto on mielestäni varsin onnistunut. Materiaalit tuntuvat hyviltä ja viimeistelykin vaikuttaa varsin laadukkaalta. Kaikkein upein on mielestäni jännästä lankamaisesta materiaalista tehty bomber jacket. Jos sellaisen olisin onnistunut nappaamaan itselleni, olen aivan varma, että en olisi irti päästänyt. Sen verran takille oli kuitenkin vientiä, että en edes nähnyt muuta kuin tuon mallinuken päällä olevan 34-kokoisen yksilön.

Conscious korvikset 3

Toivorikkaana sovittelin useampaakin vaatetta. Jumpsuit on mielestäni tosi makea – ja toisenlaisessa shoppailutilanteessa olisin saattanut sen kotiuttaakin. Nykyisiin tarpeisiini se on kuitenkin ihan liian avonainen. Sama kohtalo oli molemmilla pikkumekoilla, joita sovitin. Tavoitteena oli ehdottomasti löytää mekko, jossa on vähän peittoa myös käsivarsille. Tulossa on nimittäin perhejuhlia ja haluan, että uusi hankinta käy myös siihen tarkoitukseen.

Valkoista, mustan vyönsä ansiosta hiukan karate-henkistä mekkoa olin katsellut jo etukäteen vähän sillä silmällä. Jostain syystä nyt himottaisi juuri valkoinen mekko ja tuossa olisi myös niitä toivottuja hihoja. Noooh… voin kertoa, että pääntie on sen verran antava sekä edestä että takaa, että en kehtaa laittaa tänne edes pukukoppiräpsyä – saatika sitten esiintyä ko. mekossa ihmisten ilmoilla.

Conscious korvikset 4

Elikkä saaliiksi päätyi vain korvikset – ja toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen ostokseeni! Tosin on nuo kyllä aika painavat, joten ei niistä varmastikaan mitään joka päivä käytettäviä tule. Vaikka eipä ne nyt muutenkaan mitkään arkikorvikset ole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Loppukevennykseksi Sailor Moon -kisun kommentti siihen, että koruja kuvaillaan hänen rakkaassa kiipeilypylväässään! Hiukan sai korvikset kyytiä, mutta kaikki selvisivät ehjinä. Haha!


2 Responses to “H&M Conscious Exclusive ja vuoden 4. muotiostos”

  1. Avatar Ivy sanoo:

    Jumpsuit ja kirjava mekko ovat päälläsi huippuja!