New in: 5/2015 COS Striped jacquard dress

tiistai 21. huhtikuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noin neljännes vuodesta takana ja olen käyttänyt jo kolmanneksen tälle vuodelle sovituista 15 muotiostoksesta. Tunnustan, että hiukan jo hirvittää, miten tulen selviytymään tavoitteestani! Kesäksi en kyllä tarvitse oikeastaan juuri mitään. Kaikki bikinit ovat tosin vähintään pari vuotta vanhoja, joten ennen Italian reissua pitää varmaan investoida niihin. Lisäksi rantaelämää ilahduttamaan ja helpottamaan haluaisin jonkun kauniin kimonon, mutta muuten olen siinä uskossa, että kesävaatevalikoimani ei kaipaa täydennystä. Toivottavasti fiilis pitää paikkansa.

Vuoden viides ostos on raikas puuvillainen raitaneulemekko COS:ilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ramppasin koko viime lauantain pitkin Tukholmaa ja yritin löytää kriteereihini sopivaa mekkoa. Halusin sen olevan ei-musta, asusteilla toimistolle ja juhlaan muunneltavissa, hihat ja ajaton malli. Tarkoitus oli, että mekko pääsisi debyyttikeikalle Indiedays Blog Awardsiin ja sen jälkeen muuntuisi monenlaisiin tilanteisiin sopivaksi.

Vannon, että sovitin varmasti ainakin sataa mekkoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin jo vaipua epätoivoon. Niin tyypillistä, että silloin, kun ei missään tapauksessa ole ostamassa mitään – eikä oikeastaan tarvitsekaan mitään – sitä törmää kaikenlaisiin kivoihin juttuihin. Sitten, kun päättää käydä pikaisesti kauniina aurinkoisena lauantaina kaupungilla ”hakemassa”, jonkun – ihan minkä tahansa väljiin kriteereihin sopivan mekon, ei löydy yhtikäs mitään. (Voin kertoa, että löysin paritkin sellaiset kengät, joita olen tuloksetta metsästänyt aiemmin. Jätin ne kuitenkin kauppaan. Fiksua tai ei…).

COS:illakin sovitin varmaan puolet heidän laajasta mekkovalikoimastaan. Ihan ensimmäisellä kierroksella tyrmäsin raitamekon liian arkisena. Sitten kiersin vielä muutaman putiikin ja lopulta noin varttia ennen kauppojen sulkemisaikaa palasin takasin ja nappasin sen mukaani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt tässä muutaman päivän asiaa makusteltuani (ja keskusteltuani Peetun kanssa stailauskysymyksistä noin tunnin puhelimessa…) olen sitä mieltä, että mekko on ihan täydellinen löytö. Oikein asustettuna siitä saa just ihanan kesäisen raikkaan ”Minttu matkalla luksusjahdille” -tyyppisen asun Blog Awardseihin. Tapahtuman dress code on ”inspiration” ja sikäli tuo sopii mielestäni hyvin.

Muuhun elämään raitamekko sopiikin sitten paremmin kuin hyvin – ja klassisen ilmeensä ansiosta sille tulee varmasti käyttöä pitkän aikaa!


6 Responses to “New in: 5/2015 COS Striped jacquard dress”

  1. Tosi kiva mekko – ja monikäyttöinen.
    Ja kyllä nuo lauantain kekkerit aikamoista päänvaivaa aiheuttavat; kun olen ostolakossa ja pahasti näyttää siltä, että mikään tuonne kemuihin edes jotenkuten kelvollinen ei mahdu päälle!
    Jos se mun inspiraationi sitten olisi se teltta ja ainotossut – leikattuun jalkaan kun en ole vielä uskaltanut edes juhlakenkää kokeilla;)

  2. Avatar Una sanoo:

    Oh wow, it is gorgeous! love it

    http://unasrandomfashion.com