Bloggers’ Inspiration Day -asu

lauantai 25. huhtikuu 2015

image

Terkkuja Helsingistä! On ollut tosi älyttömän hauska päivä – enkä voi mitenkään käsitää, että kello on jo ilta. Monta mahtavaa blogituttua tuli taas tavattua – ja vähintään yhtä moneen jäi ihmiskuhinassa törmäämättä.

Yllättävän pirteänä olen jaksanut sheikata, vaikka nekin vähäiset viisi tuntia, jotka viime yönä nukuin, oli varsinaista koiranunta. Miten se onkin aina niin, että jos on jokin erityinen aamu edessä, edes niitä muutamia tunteja ei nuku kunnolla…

image

No mutta en siis todellakaan valita! On ollut niin kivaa, että pienet valvomisen on sen rinnalla aivan olematon pikkujuttu! Eikä sitä tässä hulinassa ja meiningissä tuollaista edes huomaa. Voi olla, että huomenna hiukkasen sitten väsyttää… :D

Päivän häppeningeistä tulee aivan satavarmasti vielä juttua, mutta tässä nyt ensimmäiseksi tämän päivän päiväasu, jonka ihana Satu on kuvannut. Miten mahtavaa, kun toinen bloggari ottaa asukuvia – pyytämättäkin kameraan tallentuu ne tarvittavat sata ruutua, joista voi sitten kaikessa rauhassa valita omimmilta tuntuvat.

image

Päivän asun highlight on uusi ihana Rodebjerin paita. Muuten mentiin aikas rennolla linjalla Filippa K:n liuhuhousujen ja matalien nauhakenkien kanssa. Ajattelin satsata kaikki päkiähermoni iltaa varten ja siksi tarkoituksella skippasin korot päivätapahtumassa.

image

Nyt pitää alkaa kähertää kutreja iltaa varten – valmistautua muutenkin. Rilla ja Emilia asuu samassa hotellissa ja sovittiin, että lähdetään yhtä matkaa öihin. Elikkä aikaoptimistinkin on parasta olla valmis sovittuun aikaan.

image

  • paita, Rodebjer
  • takki, Acne
  • housut, Filippa K
  • kengät, Vagabond
  • laukku, Michael Kors


2 Responses to “Bloggers’ Inspiration Day -asu”