Paluu arkeen

maanantai 27. huhtikuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhlaviikonloppu on takana ja tänään oli taas paluu arkeen. En voi väittää, etteikö aamulla olisi hivenen väsyttänyt. Milloinkahan olen viimeksi nukkunut täydet yöunet!? No, onneksi tämä viikko on lyhyt, pitkän viikonlopun aikana ehtii toivottavasti kuittailla univelkoja.

Täällä meillä kun ei vappuakaan juhlisteta mitenkään erityisesti. Joinain vuosina ollaan käyty katsomassa kokkoja ja kuuntelemassa kuorolauluja. Nyt tänä vuonna on vähän suunniteltu, että jos sattuu olemaan kiva ja lämmin keli (vappuna??), mennään Långholmenille pitämään piknikiä ja katselemaan tulia vastarannalla. Mitään sen kummempia perinteitä täällä ei ole – hiukan haikeana välillä muistelen kaikkia kivoja suomalaisia vapputraditioita, brunsseineen ja serpentiininkirjavine juhlineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No toisaalta, nyt ei varsinaisesti juhlimishammasta kolota viime viikonlopun gaalailujen jälkeen. Ihan mukavaa, että on jotain pientä kivaa suunnitteilla, mutta ei mitään liian vaativaa. Ehkä saisin vihdoin laitettua parvekkeen ihan kunnolla kesäkuntoon. Muutamat kukat olen ehtinyt hankkia ja vähän kalusteita pessyt, mutta muuten kesäolohuone odottaa vielä aika puolikuntoisena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantaisen toimistoasun juju on Whyredin liivimäinen silkkinen kietaisutoppi. Tykkään ihan hurjasti sen kauniista sinisen ja vihreän sävyisestä, vähän vesivärimäisestä kuosista. Malli on tosin hiukan haasteellinen. Laatikkomainen leikkaus ja kietaisumallin ansiosta kaksinkertainen etumus tekevät siluetista helposti hiukan tönkön. Kapean alaosan kanssa toppi toimii mielestäni kuitenkin ihan ookoo.

Joskus olen käyttänyt toppia myös avoimena ja silloin ilme on varsin boheemin liuhumainen, kun kietaisuhuitulat hulmuavat vapaasti. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • toppi, Whyred
 • kauluspaita, The Shirt Factory
 • hame, H&M
 • kengät, Vagabond


2 Responses to “Paluu arkeen”

 1. Avatar Maiju sanoo:

  Kaunis asu. Näin sut päivätapahtumassa, mutta en voinut tervehtiä, kun sulla oli jutut niin kesken ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! No olisi kyllä ollut kiva, jos olisit tullut sanomaan heipat! Minähän jään aina suustani kiinni joka paikkaan… :D