Silver French

torstai 30. huhtikuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kivat vappukynnet ehtii vielä fiksata, vaikka monet juhlat siellä pikkurapakon takana ovatkin jo varmaan käynnissä.

Pikkuisen haikeana muistelen kaikkia ihania, herkullisia ja hersyviä vapputapahtumia siellä vanhassa kotimaassani. Täällä ei tosiaankaan ole mitään erityistä perinnettä – vaikka opiskelijat toki juhlivat ihan opiskelijamaisesti ja meille muille on tarjolla vappukokkoja eri puolilla kaupunkia. Kokot ovat usein aika hienoja, mutta tunnelma on ennemminkin vähän korkealentoinen puheineen ja kuorolauluineen. Suomalainen kupliva riehakkuus ei kuulu ruotsalaiseen vappuun.

Näillä kynsillä olin Indiedays Blog Awardsissa viime viikonloppuna. Mielestäni ranskis näin uudella tavalla ajateltuna on tosi kiva – ihan siitä perinteisestä en niin kovasti välitä. Jotenkin tuntuu, että kaikkien akryylikynsiviritysten takia perus-ranskalainen näyttää valitettavasti usein aika trashyltä…

Silver French 2

Pohjalakka Lumenen Frosted Pearl Effect -lakka, sävy 36, ”Himmeää valoa”. (saatu blogin kautta)

Silver French 3

Idea koko ranskikseen lähti siitä, kun etsin meikki-/korulaatikostani jotain vanhaa rintaneulaa (ei löytynyt) ja käteen osui joskus ziljoona vuotta sitten hankkimani aputarrat. Muistaakseni olen ostanut nuo Lindexin tai H&M:n kosmetiikkaosastolta.

Silver French 4

Pohjalakan pitää antaa kuivua tosi perusteellisesti ennenkuin kynsiin voi iskeä aputarrat. Sen jälkeen sutiminen onkin tosi helppoa ja onnistuu tällaiselta kärsimättömältäkin hahmolta aivan mainiosti.

Glitterikärkiin käytetty lakka: Ciaté, PP114, Locket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin viimeviikonlopun menoihin ja erityisesti gaalaan tällaisen aika neutraalin glitteriranskiksen. Helpolla tästä muuntaa myös karamellivappuisen version.

Ihanaa vappua ja nauttikaa simaa ja tippaleipiä myös minunkin puolestani!


Comments are closed.