Kauneusmessuja, VIP-shoppailua ja muuta hulinaa

maanantai 04. toukokuu 2015

Pressiviikko 1

Aina välillä tulee hiukan harmiteltua, että en välimatkan vuoksi oikeastaan koskaan pysty osallistumaan Helsingissä järjestettäviin fäshion-häppeningeihin. No, tapahtuu sitä täälläkin aina välillä… Viime viikolla oli kiirettä, kun piti rampata Stockholm Beauty Week -kauneus- ja hyvinvointitapahtumassa, Filippa K:n vaatevuokrauksen lanseerauksessa, tsekkailemassa uusia aurinkolasitrendejä Ray Banin tapahtumassa – ja vähän ihan muuten vain VIP-shoppailemassa kuplajuoma kourassa.

Pressiviikko 2

Stockholm Beauty Weekin näytteilleasettajina oli pääasiassa vähän pienempiä tai täällä tuntemattomampia merkkejä. Sinänsä ihan kiinnostavaa, sillä uusiin tulokkaisiin on muuten hankala ihan randomisti törmätä. Yksi ilahduttava kohtaaminen oli suomalaisen Mia Höytön kanssa, joka esitteli omaa, aivan ihanalta vaikuttavaa ekologista luonnonkosmetiikkasarjaansa. Kaikkien voiteiden nimetkin ovat niin hurmaavia! Terveisin ”ihana” -sanan ylikäyttäjä. :D

Pressiviikko 3

Yksi ehkä merkillisimpiä tuttavuuksia oli maalipistoolin tapaisella vekottimella levitettävä meikki. Sain kokeilla hiukan ja pohjasta tuli kieltämättä ihanan tasainen ja samettinen. Ameriikkaa puhuva rouva asiantuntija kertoi, että vastaavalla laitteella tehdään kaikki Hollywoodin punaisen maton gaalameikit. Ja että hän kuulemma tekee jopa silmänrajaukset ko. laitteella! Kaikkea sitä…

Pressiviikko 4

Filippa K lanseerasi juhlavaatteiden vuokrauspalvelun asiapitoisien puheenvuorojen siivittämänä. Tiesittekö, että jos vaatteen elinikä pitenee 9 kuukautta, sen ympäristövaikutus vähenee peräti 25 %! Aika huikeaa mielestäni! Saimme myös vinkkejä, miten pitkään käytössä pysyvästä perusgarderobista pidetään huolta ja ostohetkellä kannattaa kuulemma miettiä vähintään viisi eri asua tai vaatetta, johon mahdollisen uutukaisen voisi yhdistää. Näin vältetään pahimmat virheostokset.

Pressiviikko 5

Sture Gallerian VIP-shoppailussa pysyin tiukkana – enkä tarjouksista huolimatta sortunut mihinkään hankintaan. Pääasiassa nautimme kaverini Hannan kanssa vain tunnelmasta – kotiinviemisiksi lähti pari muotilehteä. Hyvä, hyvä!

Pressiviikko 6

Ray Banin tapahtumassa oli ruotsalaisen Ellen päätoimittaja, Cia Jansson, kertomassa aurinkolasitrendeistä. Pääsuuntaukset ovat: retro/klassinen, futuristinen värillinen peili ja erilaisten yllättävien materiaalien, nahkan, puun ja farkkukankaan käyttö pokissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkolasivalikoimani ei todellakaan kaipaa täydennystä, mutta täytyy sanoa, että nämä lilat pyöreät peiliversiot jäivät kyllä kovasti kutkuttelemaan…


Comments are closed.