Marc Jacobs -kosmetiikka Tukholman Sephoraan

torstai 07. toukokuun 2015

Marc Jacobs Beaauty 1

Yksi tämän viikon suuria kosmetiikkauutisia: Marc Jacobsin kosmetiikkasarja ”Marc Jacobs Beauty” on saatavilla Tukholman Sephorasta!

Marc Jacob Sephora

Itse en ole vielä ehtinyt testata tuotteita, mutta ahkeran googlauksen perusteella hankintalistalle päätyi kookosvettä sisältävä ja hyvin kerrostusta sietävä meikkivoide Genius Gel foundation ja veden, kyynelien ja ankaran työpäivän kestäväksi mainostettu Highliner Gel Eyeliner.

Toivotaan, että pitävät, mitä lupaavat!

Kuvat: Marc Jacobs Beauty


2 Responses to “Marc Jacobs -kosmetiikka Tukholman Sephoraan”

  1. Avatar Mikko sanoo:

    Mahtavaa! Raahasin ensimmäisen erän noita Kuala Lumpurista, joten kiva että löytyy lähempääkin :) Tyylikäs sarja ja paljon mielenkiintoisia tuotteita. Olen ostanut varsinkin kynsilakkapulloja lahjavarastoon.

    • Minttu Minttu sanoo:

      Ihanaa tosiaan saada vähän uutta meininkiä myös meikkimaailmaan! Tuntuu, että kaikki jännät uutuudet tulee ihonhoitopuolelle. Yritin googlata käyttökokemuksia tuosta sarjasta, mutta kynsilakoista ei osunut ainakaan näin ensikatsauksella haaviin mitään. Ovatkohan myös kestäviä, kauniita, eli laadukkaita? Itselläni menee kyllä tuo rajauskynä ensimmäisenä hankintaan – kunhan nyt ehdin käydä Sephorassa.. :)