Wanted: white sneakers

tiistai 12. toukokuun 2015

*sisältää mainoslinkkejä

Välillä oikein ihmettelen, mitä tapahtui. Kevät oli tosi aikaisin lämmin ja aurinkoinen, mutta sitten jossain vaiheessa mittarin lukemat jämähtivät paikoilleen. Katselin juuri viime keväänä ottamiani kuvia ja havaitsin, että näin toukokuun puoleen väliin mennessä meidän parveke oli jo pitkään palvellut olohuoneena/ruokasalina/auringonottokeitaana/kaupunkipuutarhana. Nyt tänä vuonna olen tuskin saanut tehtyä päällimmäisen raivaustyyppisen siivouksen. Muuhun ei ole ollut inspiraatiota, kun säätilat eivät ole varsinaisesti kutsunut parvekehengailuun.

1 Valkoiset tennarit

Vaikka alkukevään muuttuminen kesäksi ottaakin näköjään tänä vuonna harvinaisen lujille, se ei ole lainkaan hälventänyt ankarasti jäytävää valkoisten tennareitten himoani. Kenkävarastostani löytyvät Converset ovat jo niin palveluaikansa päässä, että eipä niillä enää oikein kehtaa ihmisten ilmoilla liikkua. Kesälle saattaa osua joku festarityyppinen kenkienkuoletustapahtuma – ja jossain sellaisessa voisin conssini kuluttaa loppuun. Tennareittein suurkäyttäjä ei kuitenkaan oikein osaa olla, jos ei voi säännöllisesti iskeä jalkaansa myös salonkikelpoisia valkoisia tossuja.

Haravoin netistä muutamat klassikot, jotka voisi tulla kyseeseen.

  • Nike Air Max 1 -tennarit täysvalkoisena olivat listaykkösenä viime syksynä, mutta sitten päädyinkin hankkimaan mustat AF 1:set. (Jotka sittemmin treidasin Peetun Michael Kors -laukkuun, mutta se onkin sitten jo eri tarina).
  • Entisenä himo-aerobiccaajana hurrasin kovasti, kun Reebokin klassinen Free Style -malli palasi takaisin tuotantoon. Jonain vuonna bongailin niitä useammankin parin Tukholman muotiviikoilla, mutta ihan älyttömään hypetyssuosioon nuo eivät kuitenkaan ole noussut. Sikäli mukavaa, että voisi olla hiukan (muka) individualisti Reebokeissa.
  • Viime keväänä iski kova Vans-kuume ja silloin olin jo melkein hankkimassa kokovalkoista Old Skool -mallia. Hankinnat osuivat kuitenkin värillisiin tossuihin ja valkoiset jäivät hankkimatta. Tietyllä tavalla klassikot olisivat kyllä kieltämättä nuokin.
  • Vagabondin nahkaiset Rose-tennarit olisivat asteen kenkämäisemmät. Siroutensa ansiosta ne sopii myös ehkä hiukan paremmin kaikkien kesäisten hameiden ja shortsien kanssa. Peetulla oli joskus samat Vagabondit savenharmaana ja hän kyllä rakasti tossunsa kirjaimellisesti puhki.

Adidas lookbook

Kaikkein eniten kuitenkin himottaisi mustaraitaisia Adidas Superstareja. En oikein edes käsitä, miksi sain niin kovan pakkomielteen juuri tuosta mallista ja väristä – mikään muu ei tunnu nyt käyvän. Ja tätä on jatkunut jo pitkälle toista kuukautta! Ehkä syynä on se, että kun ajattelin käydä vain pikaisesti töiden jälkeen katsastamassa ja sovittamassa niitä, havaitsin, että juuri kyseiset mustaraitaiset on myyty loppuun ihan joka paikasta. Sini-, valko- ja punaraitaisia löytyy kyllä, mutta mustina ei. Ei löydy netistä, eikä fyysisistä putiikeista.

Nyt on valittavana oikeastaan vain kolme vaihtoehtoa: A) hankkia jotkut muut valkoiset tennarit, B) metsästää raivohulluna juuri noita tossuja ja uskoa, että ne löytyy, C) hengitellä rauhassa ja odottaa, että mustaraitakaunokaiset tupsahtavat eteeni jostain tai että villitys menee ohi (niinkuin niillä aina välillä on tapana).

Saa nyt sitten nähdä, miten tässä käy. Haha!

Kuvat: Zalando, Asos.com, Boozt.com, Ellos ja Adidas


Kirjoittanut Minttu KLO 22:23 Kommentit pois päältä artikkelissa Wanted: white sneakers

TUNNISTEET: ,

Muissa blogeissa aiheesta: Kengät Muoti Shoppailu

 

Comments are closed.