Kevättä kynsissä (edes)

perjantai 15. toukokuu 2015

Pastelliraskis 1

No, nyt hei oikeesti! Miten voi olla näin kylmä ja epävakainen sää, vaikka on jo toukokuun puoliväli!?

Kyllästyin koleuteen ja päätin, että ainakin kynsissä saa olla kunnon kevätmeininki. Ajatuksena oli tehdä pastellisävyinen ranskis, mutta lopputulos tuo ainakin omaan mieleeni ennemminkin jonkun marjan tai kukan nupun. Keväistä ja kesäistä eniveis.

Pastelliranskis 2

Perussävynä koko kynnellä on Lumenen valtavan suloinen koralli, sävy 57. Lakan suomenkielinen nimi on ”Tulee kevät”, mikä sopii tähän keväänmanaus-voodoo -manikyyriin paremmin kuin hyvin! (saatu blogin kautta) Kärkien lakkaamiseen käytin apuna meikkilaatikostani löytyneitä tarroja. Muistaakseni nuo on ostettu aikoinaan Lindexin kosmetiikkaosastolta.

Pastelliranskis 3

Kynsien kärjet saivat raikkaan mintunvihreän sävyn Yves Rocherin uutuuslakalla, sävy 71 ”Menthe”. (saatu blogin kautta)

Lopputulos on keväinen ja aika hilpeä. Vähän teki mieleni alkaa väsäillä itse kynsiin vielä jotain marjamaisia yksityiskohtia, mutta vaikka ajatus sinänsä on hauska, en usko, että tykkäisin ihan niin esittävästä manikyyristä…

Mintun piha

Inspiraation lähteenä toimi meidän piha, joka sateisen synkkänäkin on aika ihanan vihreä ja vehreä!


Comments are closed.