New in 7/2015: Marc Jacobs Highliner Gel Eyeliner

lauantai 16. toukokuun 2015

Marc Jacobs Beauty Stockholm

Vuoden seitsemäs muotiostos osui, ei ehkä kovinkaan yllättäen, kohdalle eilen, kun vietin päivän ystäväni Camillan kanssa kaupungilla. Tavoitteena oli löytää Camillalle kiva mekko kevään juhliin, koulun päättäjäisiin etc. ja pyörimme kaikissa keskustan kivoissa putiikeissa mekkojahdissa. Matkan varrelle osui myös Biblioteksgatanin Sephora ja pakkohan se oli katsastaa täällä meillä uusi Marc Jacobs Beauty -kosmetiikkasarja.

Marc Jacobs Beauty Stockholm

Olin jo oikeastaan etukäteen päättänyt, että haluan ehdottomasti testata monissa blogeissa kehuttua Highliner Gel Eyelineria. Ilmeisesti en ole ainoa, sillä tuota mustaa ei löytynyt edes putiikin lähivarastosta. Onneksi Sephorassa on aina ihan älyttömän hyvä ja auttavainen palveluhenki, joten ei ollut mikään ongelma lähteä etsimään kajalia kellarivarastosta.

Marc Jacobs Beauty Stockholm 3

Täytyy kyllä sanoa, että vaikka en ole kuin keskiverrosti addiktoitunut ihaniin kosmetiikkatuotteisiin, nämä Marc Jacobsit kyllä aiheuttavat vakavia omistushalukohtauksia. Pakkaukset on todella kauniita ja pikaisen putiikkitestailun perusteella myös hyvin laadukkan tuntuisia. Nude-luomiväripalettia en nyt voi ajatellakaan, kun juuri hankin sen sikakalliin Bobbi Brownin, mutta kynsilakat, highlighterit ja värilliset eyelinerit (turkoosi!), jäivät kyllä kaivelemaan.

Marc Jacobs Beauty Stockholm 4

Olen jo pitkään etsinyt hyvää kajalia, joka oikeasti pysyisi paikoillaan muutamaa tuntia pidempään. Tavallisesti käytän kakkumaista eye-lineriä, mutta usein tulee kuitenkin turvauduttua kynään, kun esim. vettä ei ole saatavilla kätevästi. Olen testannut todella monia merkkejä eksklusiivisesta Chanelista arkipäiväisempään Lumeneen. Molemmat nuo ovat kyllä mielestäni olleet ihan hyviä, mutta eivät täydellisiä. Marc Jacobsin eyeliner on saanut niin paljon kehuja, että sitä on ihan pakko testata.

Marc Jacobs Beauty Stockholm 5

 

Kynämuotoon pakattu eyeliner ei oikeastaan ole mikään kynä siinä mielessä, että sitä ei tarvitse teroittaa. Lisää väriä saa, kun kiertää kynän päässä olevaa hylsyä.

Kovin paljoa en ole tuota vielä ehtinyt testailla, mutta sen verran kuitenkin, että pito on todella hyvä. Geelimäinen väri jämähtää paikoilleen aika pian levittämisen jälkeen, eli mahdolliset pehmennykset ja häivytykset tulee tehdä samantien. Kirjoittelen kyllä tänne vielä tarkempia käyttökokemuksia, kunhan ehdin tulla vähän tutuksi uutukaisen kanssa.


Comments are closed.