Balmain H&M:n seuraavan yhteistyömalliston tekijä!

maanantai 18. toukokuun 2015

Balmain X HM 1

Varmaan kaikki onkin jo kuullut viime yönä täkäläistä aikaa paljastetun suuren uutisen: ranskalainen luksusmuotitalo Balmain Paris tekee H&M:n seuraavan yhteistyömalliston!! Aivan mielettömän mahtavaa!

Joka kerta viimeisimmän yhteistyömalliston jälkeen ajattelen, että tuskin varmaan enää seuraavalla kerralla jaksan hypeä. Mutta minkä sille voi – olen yhteistyömallistofani – enkä voi olla hihkumatta tästä viimeisimmästäkään. Balmain on aivan upea muotitalo, jonka nuori pääsunnittelija, Olivier Rousteing, suunnittelee vanhaa couture-perinnettä ja mieletöntä käsityötä kunnioittavaa muotia, katutyyliin risteytettynä, raikkaalla älä-mulle-ala -asenteella maustettuna. 

Balmain X HM 2

Mallisto tulee kauppoihin 5. marraskuuta – eli vielä on hyvää aikaa laittaa shoppailubudjetti kuntoon ja teroitella kyynärpäät.

Suuri uutinen on myös se, että ensimmäistä kertaa ikinä ensimmäiset yhteistyömalliston vaatteet on esitelty julkisesti jo nyt. Eilen illalla juhlittiin Billboard Music Awardseja ja Kendall Jenner & Jourdan Dunn ilmestyivät punaiselle matolle yhdessä designerin kanssa pukeutuneena Balmain X H&M -asuihin.

Balmain X HM 3

Ei kyllä vähennä kuumetta ollenkaan! Ensi sesongin juhlavaatteet löytyy varmasti tuosta mallistosta… Ja hei, katsokaa nyt noita bootseja!!

Kuvat: H&M


2 Responses to “Balmain H&M:n seuraavan yhteistyömalliston tekijä!”

  1. Avatar ninneri sanoo:

    Toi mustavalkoinen takki <3 Ihastelin sitä aitoa versiota jo noin vuosi sitten (?) Gwen Stefanin päällä, ja kohta siitä olis sitten saatavana mun budjettiin osuva versio. Jee! (Olettaen siis että tuokin takki tulee mallistoon). Täytyy syksymmällä miettiä miten sen sitten hankkis, vois olla varmempaa saada se jos pyydän siskon kauppaan Tampereella kun että lähden tappelemaan siitä täällä Köpiksessä :)

    • Minttu Minttu sanoo:

      H&M:n facebook-sivulla on lähikuvia mustavalkoisesta takista – ja se on kyllä aivan hengästyttävän upea! Tampere on hyvä idea. Itse olen kanssa joskus saanut kuriirin välityksellä hankittua asioita, jotka täällä Tukholmassa (ja netissä) loppuivat samantien.