Raitamekko toimistolla

torstai 28. toukokuun 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jokaikinen päivä pitäisi oppia jotain uutta. Vaikka takana olisi millainen päivä tahansa, mikään hetki ei ole täysin hyödytön, jos voi sanoa, että opinpahan sitten tuonkin. Ihminen on siitä merkillinen eläin, että periaatteessa voimme oppia myös toisten virheistä ja kokemuksista. Teoriassa meillä on jopa taito lukea käyttöohjeita, varoitustekstejä ja katsella tutorial-videoita kymmenvuotispäiviään viettävästä Youtubesta.

Joskus käy kuitenkin niin, että sellainen henkilö, joka on lukenut naistenlehtien kauneuspalstoja siitä lähtien, kun ylipäätään osasi lukea, päättää yhtäkkiä testata kotikäyttöön tarkoitettavaa itseruskettavaa ihan tuosta vain. Kyllä, tiedossa on, että pitäisi hoitaa kuorinnat ja kosteutukset etsera. Tiedossa on myös, että kädet pitäisi suojata, sillä kuka nyt oransseja kämmenpohjia haluaa.

No, tämän päivän plus-saldoon voin kevyesti laskea muutamankin hyvän opetuksen. Esimerkiksi, että yleiset kuorintaan ja kosteuttamiseen liittyvä vinkit itseruskettavien kohdalla ei ole mikään vartalonhoitotuotteiden lisämyyntiin tähtäävä huijaus, eikä myöskään ylihuolehtiva olankoautuksella sivuutettava varoitus tyyliin aspiriini aiheuttaa vakavaa hiustenlähtöä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä iltana testasin tosiaan elämäni ensimmäisen kerran itseruskettavaa ja kaikista maailman ohjeista huolimatta onnistunut saamaan aikaiseksi varsin sekavan lopputuloksen. Todennäköisesti itse tuote on ihan ookoo, ehkä jopa hyvä, mutta olen kyllä kaikessa toheluudessani onnistunut saamaan sekä laikulliset sääret että oranssinruskeat kämmenet. Näin ei todellakaan pitänyt käydä.

Tämä päivä ei siis ole mennyt mitenkään hukkaan ainakaan oppimisen kannalta. Ehkä ensi kerralla noudatan ihan ohjeita… Ja suojaan kylppärin lattian!

Tässä kuitenkin päivän toimistoasu ennen itserusketustestailuja. Vuoden viides muotiostos, COSin raitaneulemekko, on osoittautunut ihan lemppariksi. Napakka jersey on mukava päällä ja aina ajankohtainen raitakuosi tuntuu raikkaalta etenkin näin keväällä. Korot olisivat sopineet kokonaisuuteen ehkä vielä paremmin, mutta kun ei nyt vieläkään ole ihan sandaalikelit ja toisaalta nilkkurit tuntuu ihan liian talvisilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • mekko, COS
  • kengät, Vagabond

(tietokonehässäkän vuoksi en saanut postausta julkaistua eilen illalla, mutta tänään = eilen…)


2 Responses to “Raitamekko toimistolla”

  1. Tuota mekkoa ihailin jo Indieday -gaalassa ja minusta se on vallan kiva matalakorkoistenkin kenkien kanssa. Raikas asu!
    Itseruskettavakokemuksesi kuulostaa jotenkin tutulta;) Vinkki: niitä pahimpia kohtia voi yrittää vaalentaa valkaisevalla hammastahnalla;)

    • Minttu Minttu sanoo:

      Kiitos vinkistä! Kämmenet on nyt kutakuinkin esittelykelpoiset! Voi tätä kiireisen turhamaisen elämää.. :D :D